Свързани новини

12.06.2014 11:14

Новият 28-инчов модел на Philips предлага картина с недостижима острота и брилянтност

Видян 1537 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Philips обяви своя поразителен нов модел монитор: Philips 4K UltraClear UHD Display. С четири пъти по-висока резолюция от full HD стандарта и четири пъти по-ясни изображения, моделът Philips 288P6LJEB предлага недостижими детайли, цветове и най-острата и брилянтна картина досега.


4K UHD: четирикратно по-голяма резолюция за чисти и брилянтни изображения


Philips 4K UltraClear UHD дисплеят вдига нивото на качество до 4K изображения, което е последната иновация в непрекъснатия поток нововъведения, целящи подобряване на качеството и резолюцията на картината. С резолюция от 3840 x 2160 пиксела, дисплеят с Ultra HD (UHD) технология притежава четири пъти повече пиксели на същата площ като при Full HD. Резултатът е още повече пространство за използване върху 28-инчовият дисплей: прозорците са по-компактни, а по-високата резолюция дава допълнителни детайли на текста и изображенията и добавя още повече яснота, и жизненост на изображенията.


UHD постига забележима разликата в приложенията за забавление и работа, а Philips 288P6LJEB вече прави UHD преживяването достъпно за офисите и домовете. В света на забавленията потребителите могат да стриймват филми, да играят игри или да разглеждат и редактират снимки с повече детайли от всякога, както и да очакват задаващото се в близко бъдеще 4K TV съдържание. В бизнес приложенията всички работни задачи могат да се възползват от UHD резолюцията, която предоставя повече място и детайли на екрана. Така например електронните таблици могат да бъдат разпънати максимално на дисплея. Приложенията с интензивно използване на данни и специализираните програми като тези за научни изображения – където идентифицирането на детайлите е ключово – веднага се възползват от безкомпромисната чистота на картината.


Ултра бързо забавление


Philips 4K UltraClear UHD предлага чудесен набор от функции във всички направления, чиято цел е да разширят и допълнят UHD резолюцията. С време за реакция от само 1ms, Philips Ultra HD дисплеят е един от най-бързите 4K дисплеи на пазара; а калибрираният му цветови обхват от над 1 милиард цвята означава, че мониторът може да възпроизведе най-фините цветове с прецизна точност – идеално за приложенията за бизнес продуктивност като CAD програми и софтуер за творчески дизайн, както и разбира се за интензивни игри. В комбинация със SmartResponse, ексклузивна технология на Philips, която автоматично настройва времето за реакция спрямо конкретното приложение, дисплеят дава на играчите и любителите на киното чисти и билятни изображения, без накъсване, забавяне и призрачни ефекти.


Ултра гъвкавост при връзка  


С брилянтна картина като тази потребителите ще искат да гледат цялото си съдържание с качеството и яснотата на Philips Ultra HD дисплея – дори два източника на картина едновременно. Дисплеят поддържа MultiView и така позволява на потребителите да свързват и гледат два видео потока едновременно, като например при свързване на ноутбук с офис таблици и гледане на спортно предаване по телевизията от дигитален приемник. Цифровият интерфейс DisplayPort 1.2 постига скорост на трансфер на данни до 10.8 Gbps за бързи изображения. HDMI връзката поддържа MHL, което позволява на потребителите да свързват мобилни устройства като смартфони и да се наслаждават на мобилно съдържание с HD качество на големия екран. Super Speed USB 3.0 осигурява супер бърз USB трансфер – около 10 пъти по-бърз в сравнение с USB 2.0.


За да намали умората на работното място, новият дисплей притежава стойка Smart ErgoBase, която позволява той да бъде свален почти до нивото на бюрото за постигане на комфортни ъгли на наблюдение, а малката височина между основата и рамката осигурява идеални зрителни ъгли на хората, които използват бифокални, трифокални или прогресивни лещи/очила при работа. Стойката служи и за прибиране на кабелите и спомага за постигане на по-подредена работна среда.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей