Свързани новини

12.05.2014 17:35

Logitech пуска първата по рода си Logitech G Tunable Gaming Mouse

Видян 1668 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), водещ иноватор в игровата периферия, обяви най-новата си мишка Logitech® G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse. Тя подлежи на изключителна персонализация и комбинира първия в света 12,000 DPI сензор с усъвършенствана настройка на повърхността и теглото, което помага да постигнете максималния възможен шанс за победа.


"Бях супер въодушевен да използвам тази мишка, трябваше да я тествам и мога да кажа, че тя се усеща страхотно! Беше изключително удобна и перфектно пасва на ръката ми“, каза Хай Лам, отборен капитан на Cloud 9. “Настройката на резолюцията е супер лесна и много гъвкава. Това вероятно е най-любимата ми мишка изобщо!"


Като при всеки продукт от линията Logitech G, Proteus Core отразява целенасоченото желание на Logitech да впрегне науката, за да ви помогне да печелите.  


"С най-добрата сензорна технология в света, пълен набор от бутони и настройки за повърхността, теглото и баланса, успяхме да създадем мишка, която доминира,“ каза Етишам Рабани, главен мениджър за геймърския бизнес в Logitech. “Екипът, който създава продуктите Logitech G, вярва, че там, където слуховете свършват, побеждава науката!"


Върхово проследяване


Proteus Core включва ексклузивната за Logitech G технология Delta Zero™, въплътена в най-мощния и прецизен сензор в света. Той комбинира огромен обхват от DPI режими от 200 чак до  12,000 с нулево ускорение на сензора, нулево изглаждане или филтриране и нулево закръгление на пикселите. Тази мишка е конструирана да осигури несравнимо проследяване и чувствителност, и може да проследява движения със скорост 300 инча в секунда.


Върхова настройка


Proteus Core позволява калибриране на сензора спрямо уникалните физически и отразителни характеристики на геймърската повърхност, като при това той се пренастройва за оптимална производителност. Това означава, че можете да постигнете пикова скорост на проследяване и минимална дистанция за повдигане върху каквато и да е геймърска повърхност. Така че независимо дали предпочитате меките или твърди, светли или тъмни подложки за мишка, ще получите най-добрата реакция при проследяване.


За да постигне максимално физическо усещане и производителност, Proteus Core ви позволява да настроите теглото и центъра на баланс чрез разполагане на до пет тежести по 3.6 грама във вътрешността на мишката. За пълен контрол в играта можете да използвате Logitech Gaming Software и да присъедините команди или макроси към всеки от 11-те програмируеми бутона, благодарение на 32-битовия ARM процесор, контролиращ вградената памет на Proteus Core.


Върхови контроли


Докато повечето геймърски мишки включват монолитен блок с бутони, който се огъва и свива, Proteus Core е с независими ляв и десен бутони, който осигуряват здрава и стабилна платформа, даваща по-прецизни, издръжливи и задоволяващи кликвания. За още по-голямо увеличение на усещането, скоростта и точността се използват механични микропревключватели под всеки бутон. А ексклузивното хипербързо колелце за скролиране с два режима е подобрено допълнително, за да предложи увеличена прецизност и светкавично прелистване в Уеб.


Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse е налична в Европа от началото на май 2014 г. на препоръчителна крайна цена от 159 лв. с ДДС. За повече информация, моля посетете gaming.logitech.com или нашия блог.


Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв