Свързани новини

26.11.2013 10:25

Стартираща румънска компания обещава безплатна реклама от мобилно устройство на голям дигитален екран на 28-ми ноември

Видян 1753 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 28-ми ноември можете безплатно да изпробвате първото мобилно решение за външна реклама, създадено от The Pole Society, независимо къде се намирате по света. Създаването на плакат, който да изпратите директно от мобилното си устройство на дигитален външен екран, отнема между 30 секунди и няколко минути. Ако искате да промотирате ваше събитие, ваш продукт или просто да дадет публичност на мислите си пред целия град, то вече имате тази уникална възможност в ръцете си. И тя ще донесе сериозна промяна.


Услугата The Pole в момента покрива над 40 цифрови външни дисплея в Букурещ (с население 2 милиона души), но ще бъде достъпна и в други големи градове още от началото на 2014 г. – например в Ню Йорк и Дубай.


Пуснато в партньорство с mobilPay MasterCard Mobile, първото приложение за мобилни плащания в Румъния, разработено от водещия локален доставчик на мобилни платежни решения Netopia mobilPay и Phoenix Media – динамична компания за цифрова външна реклама с над 10 години опит в рекламната индустрия в Румъния, новото уникално решение на The Pole идва да промени начина, по който се използва рекламата. Той е най-бързият, най-лесният и най-достъпният начин да споделите промоционално съдържание на цифрови външни дисплеи и да достъгнете до потребителите в движение. Всеки може да създаде плакат от своето мобилно устройство (в момента се поддържа iOS, скоро се очаква версия за Android) и да промотира – от местно заведение, до вас самите – напр. ако организирате парти за рождения си ден като го зареди в реално време на цифров външен екран в центъра на града. Решението е много гъвкаво, тъй като позволява да избирате колко време да се показва кампанията ви, започвайки от няколко часа. Докато платите за рекламата, тя вече е на цифровия екран – точно навреме, за да изненада вашите приятели.


На 28-ми ноември стартиращата компания реши да пусне услугата си като предложи на целия свят 24 часа безплатна реклама – от мобилното устройство на дигиталните екрани.  Всеки, който инсталира приложението Pole и се възползва от новата възможност, може да качи плакатите си на някой от над 40-те екрана в Букурещ, Румъния.


„Това е първото решение, което свързва вашия мобилен телефон с цифровите външни медии в реално време. То е лесно за използване, съобразено с вашите специфични нужди, изключително гъвкаво и достъпно. То се възползва от интерактивността, която мобилните устройства предлагат в реалния свят. Развълнувани сме от потенциала на услугата и се надяваме хората да я изпробват и да ни кажат впечатленията си. Нашата цел е да свържем градовете по света чрез Pole, така че следващото място, където да видите вашия плакат на външен екран, да е във вашия град.“, каза Богдан Савонеа, съосновател на The Pole.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат