04.02.2013 13:07

Най-голямото електронно шоу в света ASOT 600 с рекордни продажби у нас

Видян 1557 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Още с първото си гостуване в България мега шоуто на DJ №1 в света Armin van Buuren A State Of Trance бие всички рекорди по продажби на билети. Само през първите осем часа след пускането на билетите в интернет бяха продадени над 2000 броя. Според организаторите от Solar, ако продажбите продължат със същия темп, това ще бъде първото събитие от подобен мащаб в България, което ще е Sold Out.  Билетите за ASOT 600 в три от дванайсетте спирки на турнето - Мадрид, Мексико и Ню Йорк - вече са разпродадени, а София е на път да последва техния пример.


Визитата на ASOT 600 на 8-ми март в София предизвика голям интерес и сред феновете на електронната музика от съседните държави, които се обединяват в социалните мрежи за пътуването си до България. Едновременно с това туристически агенции организират транспорт за невижданото до сега светлинно и музикално шоу, като най-активни са в северната ни съседка Румъния, откъдето вече има заявка за 6 автобуса. Интересен факт са множеството продажби в Западна Европа и дори в Америка. Феновете там са изкушени от новата за тях парти дестинация и ниската цена на билетите. Така за първи път България става домакин на събитие, което събира почитатели на електронната музика от всички краища на света.


Междувременно приключи и тридневната работна среща между ALDA, компанията промоутър на ASOT и организатора на събитието в България Solar. Холандците долетяха до София, за да видят зала „Арена Армеец” и за да уточнят подробности около техническото обезпечаване на спектакъла. След проведените срещи и огледи те са категорични, че в София има всички необходими условия, за да може ASOT 600 да протече на най-високо световно ниво.


Предвид големия интерес към събитието организаторите от Solar съветват закупуването на билетите да не се отлага за последния момент, тъй като е възможно те да свършат още през февруари. Билети за ASOT 600 могат да бъда закупени от мрежата на eventim.bg и от Белия бар в Yalta Club.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец