Свързани новини

27.12.2011 14:38

Виваком пусна оптичен интернет във Варна

Видян 3676 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Виваком започна да предлага оптичен интернет и в основни райони на Варна, съобщава Технюз. Услугата Vivacom FiberNet поддържа скорост до 100 Mbps. Постепенно ще бъде осигурен достъп в целия град, уточниха от телекома.
Vivacom FiberNet стартира в София през лятото на тази година и вече покрива над 100 000 домакинства в столицата, по данни от компанията. Услугата доставя 1 Gbps реална скорост до всеки един вход, като така се гарантират на клиентите заявените от тях 100 Mbps, които няма да бъдат споделяни с други потребители, твърди операторът.


Плановете Vivacom FiberNet дават възможност за избор от скорости между 20 и 100 Mbps на цени между 5 и 50 лв. Всички пакети включват неограничен трафик, безплатна антивирусна защита, възможност за заявка на безплатни статични IP адреси и безплатна пощенска кутия с размер 500 MB. За бизнес абонати е предвиденo и уеб хостинг пространство в размер на 5 GB.


Освен самостоятелно, оптичният интернет се предлага и в пакети с 50% отстъпка от месечната такса. Така например, за 9,90 лв. на месец потребителят може да получи 20 Mbps интернет и мобилна връзка с включени 3 часа време за разговори. Предлага се също план с интернет и 40 ТВ канала срещу 10,90 лв. месечно. Тройната услуга пък включва оптичен интернет, мобилна телефония и цифрова телевизия за 12,90 лв. на месец.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион