12.09.2008 10:16

Часът на вградените уреди

Видян 1847 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Искате да увеличите пространството в дома си и той да стане по-широк и по-удобен? Това е възможно с уредите за вграждане.


Сред тях е и новата мултифункционална фурна за вграждане CIM 202000 ТХ на ВЕКО. С нея всяка домакиня ще се чувства като принцеса. С нейните 7 програми за готвене, електронен таймер програматор и грил нагревател ще спестите и място, и време, и пари!


Само от 6 до 26 септември тя може да заблести във вашата кухня само срещу 339 лева! Получавате и 36 месеца гаранция!


За да не е самотна новата ви печка и кухнята ви още по-просторна, можете да вземете миялна машина за вграждане DIN 1500 с промоционална цена 579 лв.! Капацитетът й е 12 комплекта, гаранцията - 36 месеца!


Ако печката ви харесва, но мястото или парите ви пак не достигат  , можете да изберете керамичен плот за вграждане тип „Домино“ само за 199 лв..


И това не е всичко -  за тези, които освен на ток, искат да разчитат и на резервен източник -  предложението е комбиниран плот за вграждане с две нагревателни и две газови зони. Те могат да бъдат ваши срещу промоционалната цена от 469 лв.  


Промоционална е и цената на пералнята ВЕКО WML 150600 – срещу 375 лв. дрехите ви ще запазят качеството си и ще по-дълго ще изглеждат като нови! Освен това, и пералнята може да бъде вградена!


Добра компания в кухнята може й да бъде хладилникът модел CSA 29010 – обемът му е 199  литра, има 36 месеца гаранция и струва само 499 лв. За тези, които обичат да имат хранителни резерви за зимата,  възможността е фризер 21300, от вертикален тип, с полезен обем от 162 л. на промоционална цена 449 лв.  


Ако пък през лятото не сте успели да си купите климатик, можете да го направите сега. Отоплението на ток в София е по-евтино от парното. Климатик ВКС 391 ще ви осигури топла зима срещу 379 лв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

скорпион