Lexus GX 2024 все още не е представен официално, но вече има модифицирани и допълнени версии на изцяло новия луксозен офроуд SUV, включително официална версия, създадена от Lexus в сътрудничество с JAOS.
01/04

Свързани новини

20.01.2024 08:01

Автомобилен салон в Токио: Lexus GX Overtrail - луксозен офроудър

Видян 6413 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Lexus GX 2024 все още не е представен официално, но вече има модифицирани и допълнени версии на изцяло новия луксозен офроуд SUV, включително официална версия, създадена от Lexus в сътрудничество с JAOS.

За всички, които не са наясно с новия Lexus GX, Overtrail е здравото предложение за пътуване навсякъде, което се намира на върха на дървото - и неофициално действа като предшественик на все още непотвърдения Toyota Prado GR Sport - с безброй подобрения, които му помагат да стигне по-далеч от утъпкания път.

Междувременно JAOS е японски специалист в областта на следпродажбеното обслужване на офроуд автомобили, който има тесни връзки с Lexus и Toyota, дотолкова, че е помогнал за подготовката на Lexus LX за участие в състезанието Baja 1000.

Сега двете страни отново са обединили усилията си, за да покажат какво е възможно с новия Lexus GX за тези, които искат да подобрят своя нов луксозен офроудър отвъд спецификацията Overtrail или да направят обиколка извън мрежата.



По-голям и по-внушителен от и без това страхотно изглеждащия автомобил донор, който е тясно свързан с новата Toyota Prado, която също ще се продава в Австралия по-късно тази година, Lexus GX 550 Overtrail JAOS 2024 е оборудван с нова предна броня, черни уширения на колесните арки, тръбни странични стъпала, черна платформа на покрива, мощни калници и плъзгаща се плоча, комплект за повдигане на окачването, уникални 18-инчови сплави и здрави гуми Toyo Open Country за всякакви терени.

"Представената версия на GX 550 Overtrail JAOS е съвместен концептуален модел, персонализиран от двете компании, които споделят визията на проекта Overtrail", заявиха от Lexus.

"Той е изработен така, че да представлява надежден автомобил, способен да се движи в най-предизвикателните условия.

"Чрез съвместни автомобили като GX 550 Overtrail JAOS, нашата цел е да продължим да показваме удоволствието от персонализирането на автомобила, с цел да предложим на нашите клиенти все по-обогатяващи преживявания в живота на автомобила."

Автомобилът направи своя публичен дебют на автомобилния салон в Токио миналата седмица заедно със състезателния автомобил LX 600 "Офроуд" Team JAOS, покоряващ Баджа и концепцията за малък SUV с висока производителност 2024 Lexus LBX Morizo RR.

Не е ясно дали някой от тези аксесоари ще стане официално достъпен в Австралия - макар че фактът, че Lexus публикува аксесоарите и изложбения автомобил предполага, че те могат да се превърнат в истински аксесоари, но междувременно можем да очакваме да видим GX на местна почва през следващите шест месеца, последван от новия Prado през втората половина на 2024 г.
















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак

Трябва да сте добре организирани

Трябва да сте добре организирани, за да приключите още