Свързани новини

27.08.2023 08:30

Вижте новите 2024 BMW X5 и X6 Facelift

Видян 27062 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На върха на гамата BMW X5 и X6 са новите X5 M Competition и X6 M Competition, всеки с 617 к.с.



BMW пусна стотици нови изображения на новите модели X5 и X6, които бяха представени за първи път по-рано тази година, съвпадайки с това, че членовете на пресата имат първата си възможност да изпробват SUV моделите.



Като се има предвид, че 2024 X5 и X6 са фейслифт, а не изцяло нови модели, те имат очевидно сходство със съответните си предшественици. Това е най-очевидно при цялостната форма на дуото, но дизайнерите на BMW са работили усилено, за да направят някои значителни промени в предната и задната част. Те започват с монтирането на по-тънки фарове и нови брони с вертикални отвори. X5 изглежда малко по-луксозно, тъй като има хромирани бъбрековидни решетки, докато X6 се предлага стандартно с M Sport пакет и черни решетки.



BMW също оборудва моделите 2024 X5 и X6 с нови LED задни светлини, допълнени с по-сложен светлинен подпис. По типичния начин, X5 M и X6 M (сега се продават само в комплектация Competition) незабавно се открояват от по-малките варианти благодарение на по-агресивната каросерия, която включва нови предни краища с разширени въздухозаборници и много по-остър пакет броня и решетка. Много от тези изображения също показват X5 M Competition, украсен в нюанс на матово черно, което го прави да изглежда още по-впечатляващ.



Промени в интериора също са направени в гамата X5 и X6. Те включват монтирането на извития дисплей на BMW, който съчетава 12,3-инчов цифров инструментален панел с 14,9-инчов дисплей за информация и развлечения. Традиционният скоростен лост също е изоставен в полза на малък превключвател до iDrive циферблата.



В зависимост от пазара се предлагат множество различни двигатели. Те включват моделите X5 sDrive40i, X5 xDrive40i и X6 xDrive40i, които използват 3,0-литров редови шестцилиндров двигател с двойно турбокомпресор и 48-волтова мека хибридна система, за да доставят 375 к.с. и 398 lb-ft (540 Nm). X5 xDrive50e PHEV също се предлага със същия двигател, но с по-мощен мотор, което води до 483 к.с. и 516 lb-ft (699 Nm).



Както BMW X5 M, така и X6 M от 2024 г. разтърсват 4,4-литров туин-турбо V8 с електрифицирана 48-волтова система и развиват 617 к.с. и 553 lb-ft (750 Nm).












Източник: carscoops.com




Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.