Работи се по още по-твърда версия на Audi RS6 Avant, потвърди управляващият директор на Audi Sport Себастиан Грамс пред Autocar.

Свързани новини

16.07.2023 08:00

Иде още по-екстремно Audi RS6

Видян 27871 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Работи се по още по-твърда версия на Audi RS6 Avant, потвърди управляващият директор на Audi Sport Себастиан Грамс пред Autocar.


Когато на неотдавнашното празненство по случай 40-годишнината на автомобила бе попитан дали новата версия Performance ще бъде най-фокусираната версия на автомобила, Грамс заяви пред Autocar: "Не, можем да отидем в по-екстремни ситуации."



"Можете да видите, че изостряме нашето портфолио", добави Грамс. "Винаги се опитваме да извлечем максимума от технологиите. Това е начинът, по който предизвиквам моя отдел за научноизследователска и развойна дейност. Можем да отидем още по-далеч. Можем да направим автомобила още по-силен, още по-производителен, още по-остър".



RS6 Avant Performance развива 621 к.с. и 627 Нм въртящ момент от своя 4,0-литров V-8 с две турбини и получава нова, по-лека версия на "самоблокиращия се" централен диференциал на автомобила, както и по-малко шумозаглушители, управление на четирите колела и уникални олекотени джанти. Предполага се, че този нов модел ще бъде още по-екстремен, като Autocar прогнозира повече мощност и още по-остра динамика. Не очаквайте обаче автомобилът да загуби способността си да бъде удобен гранд турър.



"Не забравяйте, че RS моделите се използват ежедневно: не се опитваме да загубим нашето ДНК", казва Грамс пред Autocar. "Моделът RS трябва да бъде автомобил за цял ден, но при нужда трябва да осигурява производителност."



Грамс заяви пред Autocar, че Audi Sport планира да представи нов автомобил през 2024 г., така че ще трябва да изчакаме поне до следващата година, за да разберем какви промени е подготвило изпълнителното звено.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.