Актуализираният Cayenne с бензинов двигател ще бъде пуснат на пазара тази година и ще включва три хибридни версии с подобрен пробег на изцяло електрическо задвижване.

Свързани новини

17.03.2023 10:03

Porsche: Електрическият Cayenne ще последва спортните автомобили 718 EV

Видян 16264 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Porsche потвърди, че се готви електрическа версия на Cayenne.
Cayenne EV ще се появи след електрическите спортни автомобили 718, които трябва да се появят през 2025 г.  и се очаква да се движи на платформата PPE.


Актуализираният Cayenne с бензинов двигател ще бъде пуснат на пазара тази година и ще включва три хибридни версии с подобрен пробег на изцяло електрическо задвижване.



Не бяха предоставени допълнителни подробности за Cayenne EV, за който има слухове от 2021 г. , но се очаква електрическият кросоувър да използва същата платформа PPE като предстоящия Macan EV. Porsche обаче ще продължи да предлага Cayenne с двигател с вътрешно горене, като "нова версия на третото поколение" ще бъде пусната на пазара тази година. Тази актуализация ще доведе до три plug-in хибридни модела, които обещават увеличен електрически пробег.


Porsche предостави няколко нови подробности за електрическия флагмански SUV. Въпреки че преди това автомобилният производител беше заявил, че ще използва технология, разработена за концепцията Mission R от 2021 г. , сега Porsche обяви, че тя ще се движи на SSP Sport, вариант на платформата Scalable Systems Platform на Volkswagen Group. Porsche настоява, че електрическият автомобил ще има "силна производителност" и ще бъде оборудван с "функции за автоматизирано шофиране"електрическо задвижване.


Източник: caranddriver.com



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей

Съвсем не лош ден

Съвсем не лош ден, макар че може би ще се наложи дълго