Лесно е един фантастичен концептуален автомобил да изглежда интересен под драматичното осветление на автомобилно изложение или корпоративен видеоклип - бъдещето на марката в настоящето

Свързани новини

23.12.2022 09:54

Mercedes-Benz Vision EQXX от 2022 г. разширява границите

Видян 7182 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лесно е един фантастичен концептуален автомобил да изглежда интересен под драматичното осветление на автомобилно изложение или корпоративен видеоклип - бъдещето на марката в настоящето. Но само няколко концепции преминават този етап, а още по-малко от тях се движат по реални пътища с други шофьори, да не говорим за журналисти зад волана.


Това прави Mercedes-Benz Vision EQXX специален: при целия си футуристичен дизайн на електрически автомобил, той е в основата си демонстрация на напредничаво инженерство, което е предназначено за шофиране.



След като дебютира с EQXX по-рано тази година на технологичното изложение CES, Mercedes побърза да докаже реалните качества на автомобила при две пътувания на дълги разстояния из Европа, при най-дългото от които - от Щутгарт, Германия, до Силвърстоун, Англия, където се движеше по известната състезателна писта - EQXX измина 1202 км с едно зареждане на батерията, която има капацитет малко под 100,0 kWh.



Това постижение е достатъчно впечатляващо за автомобил, разработен само за 18 месеца, но също така е добро предзнаменование за редица бъдещи електрически автомобили на Mercedes, които ще се възползват от набора от постижения на EQXX.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден