Семейството ви може да се пренесе във времето в този космически кораб, обявен в категорията OMG! на Airbnb. Airbnb
01/02

Свързани новини

23.06.2022 10:44

Airbnb раздава 10 милиона долара за странни и чудати идеи за дизайн

Видян 7710 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Със сигурност сте виждали телевизионната реклама. Под звуците на "Time Warp" от "The Rocky Horror Picture Show" семейни снимки от пътуване в космически кораб.


 


30-секундната реклама осветява категорията OMG! на Airbnb - ловно поле за някои от най-необичайните - и популярни - обяви на платформата за резервации.


 


През 2021 г. в Airbnb бяха добавени над 30 000 уникални обяви в целия свят, но търсенето на луди места за живеене е толкова ненаситно, че компанията иска да плати сметката за изграждането на още такива. Airbnb създава фонд от 10 милиона долара OMG! Фондът ще предостави на 100 участници 100 000 долара, за да могат да превърнат своите щури идеи в реални източници на приходи.


 


От днес до 22 юли Airbnb приема кандидатури, които ще бъдат оценявани по отношение на тяхната оригиналност, осъществимост, устойчивост и преживяванията, които пространството ще предостави на гостите. Експертното жури включва иконата на стила Айрис Апфел, архитекта Коичи Такада, супердомакина на Airbnb Кристи Улф и вицепрезидента на Airbnb за експериментални творчески продукти Брус Вон.


За печелившите участници има само две изисквания. След приключване на проектите си получателите на средства трябва да отдадат новото пространство под наем в Airbnb и да не могат да предлагат имота си в конкурентни платформи за краткосрочно отдаване под наем в продължение на една година.
 
 
Според Airbnb типичният домакин в САЩ е спечелил над 13 800 долара през 2021 г. , което е с 85% повече от 2019 г. Нощувките, резервирани в уникални имоти, достойни за OMG!, са се увеличили с над 49% за същия период.
 
 
 
Много от домакините на Airbnb са открили, че творческото преустройство - космически кораб, железопътен вагон, силоз за зърно, покрит вагон, стъклен балон - може да се превърне в оживен страничен бизнес. Колкото по-безумна е идеята и колкото по-дълбока е ангажираността с темата, толкова по-добре.
 
Наеман за 289 долара на вечер в Джошуа Три, Калифорния, миниатюрният дом с космически кораб е изцяло в стила на НЛО, със стълба и изскачащ балон. "Напълно уникален", пише рецензентът. "Мястото е от този свят", казва друг.
 
 
 
 
Никоя идея не е твърде странна за предприемачите на Airbnb. Помислете за изненадващия успех на Кристи Улф, която похарчи 32 000 долара, за да превърне шесттонна картофена подпора, спасена от Комисията по картофите в Айдахо, в Големия хотел за картофи в Бойзе - една от най-известните оферти в Airbnb.
От 2019 г. насам Wolfe е спечелила над 208 000 долара, което ѝ е позволило да си проправи път до още четири имота в Airbnb в категорията OMG!.
 
 
 

 


 


 


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и