От десетилетия Mercedes-Benz доказва своите състезателни и моторспорт умения с невероятните си състезателни отбори и AMG Performance House, които доминират по пътищата и пистите в цял свят
01/02

Свързани новини

01.06.2022 10:13

Mercedes-AMG ONE 2023: хиперавтомобил с мощност 1049 к. с. , задвижван от двигател от Формула 1

Видян 4194 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-накрая легендарната трилъчева звезда в автомобилния свят се появи в предната част на модерен хиперавтомобил.




От десетилетия Mercedes-Benz доказва своите състезателни и моторспорт умения с невероятните си състезателни отбори и AMG Performance House, които доминират по пътищата и пистите в цял свят. След 55-годишната история на AMG, създадена през далечната 1967 г. , е дошло времето Mercedes-AMG да навлезе на ринга на хиперавтомобилите.


 


Това е силно конкурентно пространство, в което марките демонстрират най-доброто, което могат да предложат на четири колела, когато става въпрос за лукс, производителност, технологии и най-съвременни инженерни решения и иновации, и за щастие състезателният опит на Mercedes-AMG има какво да предложи на новия Mercedes-AMG ONE.


 


 


Новият хибриден хиперавтомобил AMG ONE пренася на пътя технологията, която помогна на Mercedes-AMG да доминира във Формула 1. Четири електромотора и 1,6-литров V6 двигател се комбинират, за да осигурят на Mercedes-AMG ONE 1 049 конски сили, а максималната скорост трябва да бъде ограничена до невероятните 219 км/ч. Имайте предвид, че този 1,6-литров двигател е истински двигател от Формула 1, въпреки че е модифициран.


 


Заедно с монокок, карбонова каросерия, задвижване на всички колела AMG Performance 4MATIC+, активна аеродинамика и още технологии, Mercedes-AMG ONE ще бъде страховито динамичен и мощен автомобил. Електрическите двигатели изпълняват множество функции - един е интегриран в турбокомпресора, за да намали забавянето, друг е свързан с коляновия вал, а последните два задвижват предните колела. Въпреки че двигателят от Формула 1 не може да се върти толкова високо, колкото състезателния си аналог, той достига невероятните 11 000 об/мин.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева