Басейните за деца са специално създадени, за ползване от малки деца и е винаги препоръчително да има родител и надзор по време на игра

Свързани новини

19.05.2022 10:34

Какъв басейн да закупим за дома си

Видян 9200 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Басейна, без значение от размера и вида си, може да бъде невероятен начин за разпускане през летните жеги. Той позволява на човека да пренесе комфорта от водните спортове и отпускането във водата у дома си, и то за сравнително разумна цена – но какъв басейн да изберем за задния двор – ще разберем днес.



Различните видове басейни и техните ползи



Това, което е важно да се отбележи, че басейна и неговите показатели посочват какви ползи могат да се извлекат от него. По-дълбоките басейни с високи стени, позволяват за скокове и дори гмуркане, докато по-плитките са по-подходящи за лежерно плуване и потапяне.



Басейни за деца



Басейните за деца са специално създадени, за ползване от малки деца и е винаги препоръчително да има родител и надзор по време на игра. Няма значение колко е плитък или малак той, важно е да винаги да има някои, голям които да наблюдава играта.



Реално има няколко вида, всички от които са надуваеми, като има такива с фигури, под формата на различни животни, басейни с фонтани и пръскачки, дъги и прочее. Това какво изберете зависи от вкуса на вашето дете и това до колко искате да инвестирате в басейн, който вашият малчуган ще надрасте след 1 сезон.



Басейни за цялото семейство



Басейните за цялото семейство варират в своята диаметър и височина на стените, но това, което притежават универсално е тяхната инклузивност за различните възрасти. Всички от малко до пораснали могат да се насладят на невероятни приключения и да се отпуснат в един сглобяем басейн за цялото семейство.



Покрити и надуваеми басейни



Има басейни, които идват с покривала, за да не трупат боклуци и отломки, които вятъра ще довее. Тези басейни са от по-висок клас и най-често идват с други помощни аксесоари, които придават усещането на луксозност и практичност в един пакет.



Тези басейни могат да бъдат надуваеми, но могат да бъдат и цялостно изградени от по-твърди и здрави материали. В зависимост от обема и предназначението, тези басейни могат да имат подсилени страници, дъно и подпорни колове, които са нужни за този увеличен капацитет.



Всеки басейн има по някакъв надуваем компонент, може да е двойното дъно, страниците, пързалка за децата или други елементи, но всички имат надуваеми компоненти. За по-големите надуваеми басейни е желателно да търсите такъв с автоматична помпа, тъй като това ще намали вашата работа и времето за монтаж и демонтаж.



Басейни с пречиствателна система



Басейните с пречиствателна система са нужна стъпка към по-здравословното прекарване през лятото. Тъй като водата може да стане дом на много неприятни и вредни бактерии като гъбички и други паразити, е важно тя да бъде непрестанно пречиствана.


 


Автоматичните филтрационни системи са най-добрият вариант, като е желателно те да имат йонизиращ елемент, които да убива всички бактерии, за 100% сигурност. Ако търсите такъв басейн, малък за деца или друг вид продукт за лятна разтуха, няма по-добро място от онлайн магазина на TeMax.bg.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Непоправимия мечтател се развихря 19.05.2022 11:28

    Живея в кв. Люлян 17-Б, на 14 етаж в китна гарсионера. Какъв басейн ще ми препоръчате? Дали има сгъваеми плувни басейни, обезателно да е с олимпийски размери, който да мога да си изсталирам в антрето пред входната врата или на стълбищната площадка пред апартамента ми, за да могат да го използват и съседите? И ако да, колко ще ми струва сметката за вода за едно пълнене на олимпийския ми басейн?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни