Ще ползвате смартфона си по-дълго

Свързани новини

19.05.2022 10:30

Защо калъфите за телефони са важни и защо не бива да ги пренебрегваме

Видян 8992 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Независимо дали сте от привържениците на кейсовете за телефони или сте от хората, които предпочитат да ползват мобилното си устройство без допълнителни предпазни средства, вероятността е 99% да се съгласите, че все пак тази допълнителна защита е от голямо значение.


 


Има няколко основни предимства от това човек да използва предпазен кейс на телефона си, с който да защити не само външната част на мобилното устройство от случаен удар, но и да го предпази от вътрешни проблеми с хардуера, които не рядко последват по-сериозните удари на смартфона.



Ще ползвате смартфона си по-дълго



Използването на предпазен кейс автоматично означава, че ще запазите смартфона си в добро състояние за по-дълго време. Това, от своя страна, ще ви се отблагодари с увеличена продължителност на живота на устройството.
Качественият калъф ще ви позволи да се спестите голяма част от повредите по устройството, а дори и ако калъфът не успее да го предпази на 100%, все пак при всички положения ще има по-малко щети.


 


По-голяма стойност ако решите да го продадете след време



Все някога ще дойде ден, в който да поискате да си купите нов смартфон. Тогава, ако старото ви устройство е добре запазено, ще можете да го продадете на някой друг. По този начин, ще можете да покриете част от сумата по новия смартфон с парите, които сте получили за стария.



По-голяма издръжливост и по-малка нужда от внимание


 


Не е много приятно постоянно да следите да не изпуснете смартфона си на земята, тъй като това ви стяга и поражда напрежение. Ползването на качествен калъф ще ви позволи да бъдете по-спокойни и да не се налага да внимавате чак толкова.



Кейсовете осигуряват по-голяма защита, която ще ви даде възможност да боравите с устройството съвсем спокойно, без страх от повреди. Инциденти като случайно падане, както и последващите го надрасквания и захабяване вече няма да ви тревожат.



По-уникален дизайн


 


Колкото и да звучи изненадващо, някои от най-новите калъфи могат да добавят и естетика към външния вид на телефона ви, особено ако изберете някой по-луксозен модел (вижте в магазина за GSM аксесоари MyTel.bg).
Огромното разнообразие от кейсове за телефон предлага всякакви решения - от такива, които могат да придадат по-делови и корпоративен вид на смартфона ви до такива, които ще внесат цвят, настроение и усещане за неповторимост.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

близнаци