Свързани новини

14.10.2020 09:40

Apple показа iPhone 12 за 5G

Видян 2548 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Компанията Епъл (Apple) представи първия си айФон (iPhone), който може да се свързва с мобилна мрежа от пето поколение (5G).

Освен че може да работи със свръхбързата 5G мрежа, новият айФон 12 се отличава още с по-бърз процесор, по-добра камера и по-здрав дисплей.

От Епъл увериха, че процесорът A14 Bionic е с до 50 процента по-бърз от този на който и да било друг смартфон, отбелязва Франс прес.

Дисплеят на АйФон 12 е със същия размер като на този на предишната, 11-а линия на култовия смартфон. Новият мобилен телефон на Епъл обаче е с 11 процента по-тънък и с 16 процента по-лек.

От компанията увериха, че айФон 12 е с четири пъти по-здрав дисплей, и нарекоха новата технология "най-големия скок що се отнася до надеждността".

Първият 5G айФон бе очакван с голям интерес от пазарите - година след като двете компании лидери в тази област - южнокорейската Самсунг (Samsung) и китайската Хуавей (Huawei) - представиха първите си смартфони, които могат да се свържат с мрежа от пето поколение, отбелязва Франс прес.

Базовата цена на айФон 12 ще варира между 699 и 1099 долара. Новата линия на смартфона на Епъл ще се предлага в четири разновидности - айФон 12, 12 мини. 12 Про и 12 Про Макс, посочва Франс прес.

След представянето на новата линия мобилни телефони акциите на американската компания поевтиняха с 3,3 процента, предаде Ройтерс.


 



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец