10.09.2020 10:00

Поразителна картина и звук в компактен телевизор

Видян 2904 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Моделът А9 съчетава най-новите технологични иновации на Sony в областта на обработката на картината и звука за постигане на поразителна аудио-визуална комбинация, в компактен 48” телевизор, подходящ и за най-малкия хол. Процесорът X1™ Ultimate е в основата на необикновеното качество на А9. Мощният процесор прецизно анализира данните от всяко изображение, за да разкрие наситения контраст на OLED с неговите чисто черни тонове, максимална яркост и истински реалистични картини.


С технологията Pixel Contrast Booster цветът и контрастът са подобрени в светлите зони, за да можете да се насладите на сцени, изпълнени с реалистични тонове и нюанси, повече дълбочина, фина текстура и контраст с чисто черно, които само OLED може да осигури. Освен това, за първи път при OLED телевизорите, Sony внедрява собствената си технология X-Motion Clarity™, благодарение на която, дори бързите движения остават гладки и ясни. Движещите се изображения се контролират прецизно, за да се намали размазването при движението, така че картината остава естествена с по-малко загуба на яркост при високоскоростните сцени.


Телевизорът А9 продължава традициите на Sony, като осигурява истински поглъщащо аудио-визуално изживяване благодарение на технологията Acoustic Surface Audio, която превръща екрана на телевизора във високоговорител. Иновативно задвижващо устройство зад екрана вибрира дискретно и възпроизвежда звука така, че чутото идва от мястото в сцената, където протича действието – диалог между герои, шум от двигателя на кола. Това се допълва от уникалния изключително тънък One-slate дизайн, при който екранът достига до самия ръб на телевизора, за да се потопите изцяло в картината без нищо, което да отвлича погледа. Мощният събуфър, интегриран дискретно в задната част на телевизора, възпроизвежда по-динамичен, басов звук – идеален за екшън филми и музика. Новият А9 телевизор е с Netflix Calibrated Mode - режим специално разработен, за да се наслаждавате максимално на оригиналните продукции на Netflix. С Netflix Calibrated Mode визията и замисълът на създателите са напълно запазени, тъй като качеството на картината, която се възпроизвежда върху телевизионния екран, е същото като във висококачествено филмово студио. Нещо повече, А9 е IMAX® Enhanced™ сертифициран продукт, способен да възпроизвежда висококачествени цветове, контраст, ясна картина и звук.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и