Свързани новини

09.09.2020 10:12

Бг стартъп прави първото виртуално Общо събрание на ООН

Видян 1396 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският стартъп http://TheVirtual.Show ще направи срещата на ООН възможна, благодарение на платформата си за виртуализация на събития, съобщава dromomania.bg.

За първи път в 75-годишната история на ООН най-важното събитие – Генералната Асамблея и съпътстващите ги срещи и дискусии на най-високо ниво ще се проведат виртуално.

“За по-малко от година ние създадохме платформа, която няма аналог в света и за нас е чест, че Организацията на Обединените Нации ни избра, за да предоставим решение за едно от най-важните и влиятелни глобални събития и виртуално пространство за дискусия за бъдещето на Планетата и човешкия вид” каза съ-основателя и идеолог на платформата, д-р Пламен Русев.

Наред с множеството инициативи и инвестиции в технологични компании по света, д-р Русев е инвеститор в технологични компании, основател и изпълнителен председател на Webit и посланик на добра воля по дигиталните въпроси на България.

“Комуникацията и бизнесът все повече ще избират виртуалната среда, защото е по-лесно – не изисква толкова много планиране, ресурси за командировки и отсъствие от офиса и дома; много по-щадящо природата – без замърсяване на околната среда в резултат на пътувания и съпътстващия CO2 от транспортните средства; стотици пъти по бързо и ефективно – защото позволява пълното бизнес снаряжение и максимално използване на дигиталните ресурси и ноу-хау на компанията.” споделя очакванията си за бъдещето д-р Русев.

Именно поради това той създава концепцията на бъдещия победител и логичен избор на ООН и кани друг изявен технологичен предприемач от България – основателя на най-бързо развиващата се технологична компания в ЦИЕ – Булпрос, Ивайло Славов да създадат новата компания заедно с третия съдружник в компанията – Андрей Пешев.
Днес (само няколко месеца по-късно) TheVirtual.Show е сред световните лидери в новия пазарен сегмент на виртуалните събития, които замениха форумите, изложенията и конфeрентния бизнес.



По този начин най-голямата световна общност от иноватори Webit се превръща в ракета носител за новия бизнес и хиляди събития и организации научават за уникалните възможности, които предоставя българския стартъп.

“За пореден път изграждането на добро име, доверие и множество партньорства през годините се оказа най-печелившата ни инвестиция!” споделя д-р Русев.

Промяната в начина на правене на бизнес срещи и събития е факт. Наред с това се променят и спецификата на работното място, учебния процес и много други. Българската платформа има за цел да предостави решения за всички тези нови предизвикателства и има технологичния и ресурсен капацитет, за да го направи.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се