01/03

Свързани новини

05.09.2020 07:09

Призрак от Ролс Ройс, бял като в анимация

Видян 3182 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Baby Rolls’. Такова прозвище си спечели Rolls-Royce Ghost, когато дебютира през 2009-та година. Тогава колата бе базирана на платформата на BMW Серия 7, но силно модифицирана. Ето, че дойде време и на напълно новия Ghost, който е най-технологичната кола на Rolls-Royce правена някога, казват британците (немците), пише dizzyriders.bg.

Платформата е алуминиева и нова, същата като тази на Cullinan и Phantom. Абсолютна новост е системата на окачването наречена ‘Plannar’ – с допълнителен амортисьор над предните A-раменни носачи, за да се носи колата… призрачно над пътя. За това помага и т.н. ‘Flagbearer’ система сканираща пътя и настройваща ходовата част според това, което виждат камерите и радарите.


ВИЖ СНИМКА ТУК!

Ghost вече е със двойно предаване. Вероятно адаптиран xDrive, което не е лошо, като се има предвид въртящият момент от 850 Нм, които идва още при 1600 об/мин. Мощността пък е 570 к.с. от 6,75-литровия туин турбо V12, който Rolls определят, като „най-рафинираният двигател в света“. Силни показатели ускоряващи 2,5-тонния автомобил от 0-100 км/ч за едва 4,8 секунди. Скоростната кутия е рафинирания 8-степенен ZF, като механизмът избира най-подходящата предавка и на база данни от сателитната навигация. А в случай, че се интересувате от разхода, той е 15,7 л/100 км или поне така пише в сайта на британците.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,