29.05.2020 15:05

Фотоапаратът ZV-1 представя новоразработена концепция

Видян 1293 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Sony представя новия фотоапарат ZV-1 за влогинг с джобни размери (наричан по-долу ZV-1) - леко, компактно решение в стил "всичко в едно". Замислен за създатели на съдържание и влогъри от самото начало, ZV-1 съчетава лесни за използване функции с безкомпромисна технология за изображения, което прави този инструмент перфектен за всеки създател на съдържание, било то начинаещ или професионалист. „Новият фотоапарат на Sony - ZV-1, е създаден, за да отговори на нуждите и желанията на днешните създатели на видео съдържание“, коментира Ян Салмо-Леганьор, директор Продуктов маркетинг, дивизия Продукти за цифрови изображения за Sony в Европа.


„Този фотоапарат е резултат от директната обратна връзка от нашата широка общност, която не иска да прави компромиси с хибридните продукти. Създадохме този нов модел за хората, които поставят създаването на съдържание на първо място. Той се отличава с иновативен дизайн и въвежда много нови технологии, настройки и режими, които позволяват на създателите да правят съдържание по начини, по които никога досега не са могли. ZV-1 има за цел да позволи на обекта да изпъкне във всяка среда, а всяка една функция е оптимизирана за различните типове съдържание, които влогърите генерират ежедневно. ZV-1 разполага със сензор за изображение Exmor RS® CMOS тип 1.0 с чип DRAM и 24-70 mm F1.8-2.8 ZEISS® Vario-Sonnar T * светлосилен обектив, създаващ красив боке ефект (разфокусиране на фона), което позволява на предмета да се откроява от фона. Камерата  проследява обекти с висока точност и бързина, използвайки водещата в индустрията автофокусна система на Sony.


ZV-1 притежава и процесор за обработка на изображения BIONZ X ™ от последно поколение с front-end LSI архитектура, осигуряващ висока разделителна способност, както и намаляване на шума за превъзходно качество и детайли на изображението. Освен това видеокамерата комбинира тази изключителна технология за изображения с висококачествени и разноообразни аудио опции. ZV-1 е първата компактна камера на Sony със странично отварящ се Vari-angle сензорен LCD екран, което улеснява композирането на снимките в селфи режим, докато свързвате външни аудио аксесоари. За да задоволи всяка нужда, ZV-1 съдържа разширени видео функции, включително 4K запис на филми и стабилизация на изображението в тялото. ZV-1 предлага просто решение за лесно превключване между две нива на разфокусиране на фона (боке) по време на запис. Регулирайте бързо диафрагмата между по-голямо или по-малко разфокусиране на фона, без да губите рязкост върху обекта с новата функция Bokeh Switch. Разположен в горната част на камерата, бутонът Bokeh е леснодостъпен и прави самозаснемането лесно като детска игра. ZV-1 прави заснемането на ревюта на продукти и подобно видео съдържание по-лесно от всякога. Благодарение на новата настройка Product Showcase, която позволява бързи и плавни преходи на фокуса между човешкото лице и обекта поставен пред обектива, дните, в които слагахте ръката си зад даден продукт, за да може камерата да го фокусира вече са в миналото! Въз основа на най-модерната технология, разработена за камери от серията α ™ (Alpha ™) и RX, новата компактна камера на Sony включва усъвършенстван автофокус (АФ), позволявайки ѝ да фиксира и проследява обекти с висока точност и скорост по време на запис.


За поддържане на фокуса върху целевия обект или обекти в натоварена среда, „AF по око в реално време“iii и „проследяване в реално време за видео“ позволяват ZV-1 да остане фиксиран върху окото/лицето на обекта или безпроблемно да превключва фокуса между множество обекти, докато контролира скоростта и чувствителността на AF проследяването  при нужда. Екстремните промени в светлината като внезапното преминаване от светло място в сянка при разходка навън, не представляват проблем за ZV-1 благодарение на новата функция Face Priority за автоматичната експозиция (AE). С нейна помощ камерата открива и приоритизира лицето на обекта и коригира експозицията, за да гарантира, че лицето е изобразено с идеална яркост във всяка среда. Освен това AE технологията потиска рязката промяна в експозицията ако обектът се обърне рязко, за да елиминира неочаквани преекспонирани или изключително тъмни кадри. ZV-1 вплита в себе си модерна наука за цветовете, преработена за оптимизиране на естествените тонове на кожата. За да подобри акцента върху лицето на обекта, особено когато снимате в селфи режим, ZV-1 намалява малките бръчки по кожата и неравния тен, като същевременно запазва яснотата на очите и устата на обекта както във видеоклипове, така и в снимки.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд