Свързани новини

18.05.2020 09:30

Ето новата S-класа

Видян 2655 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една от най-важните автомобилни премиери на 2020 г. е тази на новото поколение на Mercedes-Benz S-Class. Концернът Daimler вече публикува две видеа, в които загатна модела, а в мрежата се появиха снимки на тестови прототипи с минимален камуфлаж, предаде investor.bg. Премиерата на флагмана явно е съвсем неотдавна, а изданието Autonews събра на едно място всичко, което е известно за автомобила до момента.

Той ще се прави с маски и ръкавици

Новата S-Class ще бъде първият автомобил, който ще бъде произвеждан от хора с маски и ръкавици. Daimler пусна видео от завода си в Зинделфинген, в което показва как служителите работят при новите условия и спазват социална дистанция.

„Такива са изискванията за безопасност и ние ще трябва да живеем с тях. Няма да се откажем от развитието на моделната си гама и съвсем скоро ще ви покажем нещо наистина ново. Напримиер това“, казва шефът на концерна Ола Калениус и посочва новата S-Class, частично скрита под камуфлаж.

Това явно означава, че производството на седана вече е стартирало и той ще се сглобява в Зинделфинген. Премиерата би трябвало да се състои в близките месеци, а продажбите ще стартират преди края на годината.

Той много прилича на обновената E-Сlass

Концептът Mercedes-Benz Vision EQS, показан през миналата година на салона във Франкфурт, намекваше за крайно революционна външност в стил новия биодизайн, но реалността се оказва различна. Идеята от прототипа ще бъде реализирана само при бъдещия електрически седан EQS, докато серийната S-Сlass се оказва напълно традиционна и дори консервативна с класическите си пропорции и добре познатата оптика. Подобни почти триъгълни фарове вече видяхме при обновената Е-Class, а облицовката на радиатора е почти вертикална, като е увеличена и е променнила формата си.


Дръжките на вратите вече са прибиращи се, като на автомобилите на Jaguar и Land Rover. В задната броня са запазени симетричните отвори за ауспусите, но това е измама. При европейската версия тръбата ще бъде под самата броня. Като цяло новата S-Class изглежда дискретна и напълно отговаря на отказа от излишна бруталност и показност.

Ще има минималистичен салон

Преди две години директорът на интериорния дизайн на Mercedes-Benz - Хартмут Синквиц, намекна, че новата S-Class ще взаимства интериора от концепта Maybach Ultimate Luxury Concept, но реалността е съсем друга. Снимките до момента показват, че флагманът ще получи напълно нов салон в минималистичен техно-стил. На тях панелът е с тъмен лак, но се очаква при серийната версия той да е покрит с дърво или алуминий.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден