16.04.2020 16:04

Музиката разширява звученето си с нови слушалки

Видян 1534 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Sony Electronics Inc. представи два нови безжични модела слушалки - WF-XB700 и WH-CH710N. „Радваме се да представим най-новите аудио иновации на Sony, създадени за нуждите на нашите страхотни потребители,“ каза Майк Фасуло, президент и главен оперативен директор на Sony Electronics North America. “Новите модели имат още повече възможности, с които да се насладим на EXTRA BASS™ технологията на Sony, както и на шумопотискането от най-висок клас. EXTRA BASS™ технологията на Sony, която имат слушалките XB700, пресъздава прецизни и динамични ритми, едновременно с това поддържа и ясни вокали, за да се получи едно наситено и балансирано звуково изживяване.


С BLUETOOTH® технологията кабелите стават излишни, а благодарение на ергономичната триточкова конструкция слушалките прилягат удобно в ухото. Наслади се на до 18 часа слушане, благодарение на удобния калъф за зареждане[1]. С 10-минутно бързо зареждане в калъфа имате възможност за до 60 минути възпроизвеждане на музика. В допълнение на това IPX4 сертификатът за водоустойчивост[2] осигурява защита от пръски и пот. Слушай твоята музика с ограничен фонов шум с шумопотискащите слушалки WH-CH710N. Докато сте на дълъг полет или пътувате за работа, функцията за шумопотискане с изкуствен интелект (AINC) постоянно анализира околните звуци и автоматично задава най-ефективния режим на шумопотискане спрямо мястото, където се намирате. Благодарение на двойните микрофони, слушалките WH-CH710N улавят повече фонови звуци от всякога.


 


Near Field Communication (NFC™) връзката позволява стриймването на любимата музика само с едно докосване, а вградената литиево-йонна батерия осигурява до 35 часа аудио с едно-единствено зареждане. Освен това с функцията Quick charge само след 10 минути зареждане, имате възможност за до 60 минути възпроизвеждане на музика. С регулируем метален плъзгач, слушалките имат възможност да бъдат в подходящ размер за всеки, а меките овални наушници гарантират повече комфорт при продължително слушане. Моделът WF-XB700 ще се продава за 269 лв. и бъде наличен в черно и синьо от началото на месец май. Моделът WH-CH710N ще струва 299 лв. и ще бъде наличен в черно, бяло и синьо от средата на месец април. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни