Свързани новини

02.04.2020 11:04

Нова версия на WhatsApp идва с изненади

Видян 2159 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Излезе нова бета версия на популярния месинджър WhatsApp за Android под номер 2.20.110. Разработчикът е актуализирал дългоочакваната функция за самоунищожаващи се съобщения, като сега се говори за „изтичащи съобщения”, съобщава Technews.bg.

Функцията се тества от миналата година и първоначално се наричаше „изчезващи съобщения” (Disappearing Messages). Сега е преименувана на „изтичащи съобщения” (Expiring Messages), тоест съобщения, чието време за показване в чата е към края си.

По-рано бета тестерите на приложението можеха да изберат опцията „изтриване на съобщения” и да зададат интервал от време: съобщението да бъде изтрито автоматично след час, ден, седмица, месец или година. Сега са достъпни по-малко опции: ден, седмица или месец.


Бета версията на WhatsApp включва и поддръжка за множество устройства. В момента екипът работи върху нова функция, която позволява да използвате един и същ акаунт на различни устройства едновременно, съобщи Gizchina.

Все още разработчикът не е обявил точната дата за пускане на финалната версия на приложението, която ще направи споменатите функции достъпни за всички 2 милиарда потребители на WhatsApp.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей