Свързани новини

27.03.2020 09:57

Apple може да отложи дебюта на новия iPhone

Видян 1597 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Apple е започнала анализ и подготовка за евентуално отлагане на дебюта на iPhone 12 през септември. Това твърди Nikkei Asian Review, като се позовава на свои източници в компанията.


Според тях Apple може да отложи новия модел с няколко месеца, в зависимост от развоя на пандемията от Covid-19. През септември се очаква компанията да пусне новия iPhone, който ще е с 5G модем. Очакванията на Apple към модела обаче са много големи.


Един от източниците на изданието твърди, че Apple се притеснява от сегашната ситуация, която може значително да намали интереса на потребителите към каквито и да е нови телефони. А междувременно компанията "иска първият 5G iPhone да е хит".


Apple вече е доста назад от конкурентите си, които предлагат 5G модели от месеци. Компанията иска да навакса, като е подготвила четири версии на модела и се надява да произведе и продаде 100 млн. бройки от тях.


За да се случи това обаче, пазарът трябва да е спокоен. Компанията внимателно анализира какво се случва в САЩ и Европа, където реализира над половината от продажбите си. Освен това много от служителите ѝ работят от домовете си.


Крайното решение вероятно ще бъде взето през май т.г., в зависимост от развоя на ситуацията. "Не се предаваме. Правим каквото можем, за да решим проблема", казва източник, пожелал анонимност. Самата компания не е коментирала темата официално, предава Vesti.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец