Свързани новини

13.03.2020 10:13

В Китай започна производството на iPhone 9

Видян 1496 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Китай успешно преодоля най-лошата фаза на епидемията от коронавирус и в страната вече започна производството на iPhone 9. В близко бъдеще Foxconn планира да достигне обичайните си обеми, съобщи Gizchina.

В официално изявление основателят на Foxconn Тери Гоу заяви, че предприятията на компанията в Китай възобновяват дейността си по график и, че темпът на производство надхвърля очакванията.

По неговите думи, в близко бъдеще Foxconn ще достигне обичайното ниво на производство. Въпреки това спадът в потребителското търсене, поради продължаващите огнища на коронавирус, ще се отрази на печалбите на компанията и нейните партньори.

Приходите на Foxconn през февруари паднаха с над 1,6 милиарда долара, в резултат на закриването на предприятията и необходимостта да се изпращат работници у дома.

Foxconn е основният производител на Apple устройства. Едно от последствията от избухването на епидемията от коронавирус беше забавянето на производството на iPhone 9. Поради проблеми с доставките и неработещи фабрики, Apple отлагаше няколко пъти пускането на новия айфон.

За първи път от няколко седмици насам по-малко от 10 души на ден се заразиха с коронавирус COVID-19 в Китай. Страната обяви, че успешно е преодоляла най-лошата фаза на епидемията.

Животът в Китай постепенно се връща към нормалното. Компаниите и заводите възобновяват работата си. В останалите държави обаче коронавирусът избуява едва сега, а СЗО обяви пандемия, предава Тechnews.bg.


 


Снимка: Getty Images



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец