Свързани новини

25.02.2020 10:37

Huawei с нов сгъваем телефон

Видян 1515 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки, че Мобилният конгрес в Барселона не се състоя, Huawei представи в каталунската столица най-новият си смартфон. Той е еволюция на Mate X, но спокойно може да се нарече революционен в сегмента на сгъваемите телефони.


 


Mate Xs е новото попълнение в смартфон гамата на китайската компания. Най-голямо впечатление прави гъвкавият екран, който е създаден от нови материали - някои от тях три пъти по-скъпи от златото. Пантата на дисплея също е нова. Крайният резултат е, че макар и сгъваем, екранът е гладък и без никакви гънки.


 


Базиран на собствения чипсет на Huawei - 5G SoC Kirin 990 5G, Mate Xs олицетворява пълен ъпгрейд с усъвършенствани комуникационни възможности по отношение на мобилния изкуствен интелект и 5G.


 


Четворната Leica SuperSensing камера бележи нова премиера в Huawei Mate Xs.


 


Съставена от 40MP SuperSensing камера, 16MP широкоъгълна камера, 8MP телефото камера и сензор за 3D дълбочина на полето, мощната Leica система се възползва от сгъваемата архитектура като играе ролята едновременно на предна и задна камера, което е голямо удобство в различни ситуации.


 


С EMUI10.0.1, Huawei Mate Xs поддържа Multi-Window приложения. За да разшири множеството от приложения, разгръщащи пълния потенциал на сгъваемата архитектура, Huawei работи в тясно сътрудничество с разработчиците от цял свят в посока по-богата екосистема.


 


В Европа Huawei Mate Xs ще се предлага ще се продава за 2499 евро, като предстои да научим българската цена на устройството, съчетаващо смартфон и таблет в едно, пише Dir.bg.


 


Снимка:  Huawei




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден