Свързани новини

03.01.2020 12:49

Ключови технологични тенденции за 2020 г.

Видян 2480 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Благодарение на новите технологии и прилагането на установените такива, начинът, по който хората работят, ще продължи да се променя през 2020.

В ИТ сферата изкуственият интелект, машинното обучение, анализите, неприкосновеността на данните и сигурността ще играят съществена роля през новата година. Ето какво можем да очакваме от развитието на фирмените технологии, предава Cio.bg.


Отворен код



Технологиите с отворен код ще позволят да се създаде обща среда между различните облаци, тъй като те са лесни за управление.

Следователно възможността да се интегрират различни приложения във всеки облак или в контейнери с отворен код ще доведе до масово използване на мултиоблака.

Очаква се през 2020 повече компании да осъзнаят възможностите на технологиите с отворен код в облачните среди и макар сега те да не се използват широко, през новата година ще се отчете сериозен ръст в тази посока.


AI – деликатният баланс между хората и автоматизацията



С все по-широкото използване на автоматизацията в ежедневието на компаниите, въвеждането на изкуствен интелект за подобряване на възможностите на хората ще продължи да бъде въпрос на труден баланс.

Независимо дали се използва за автоматизиране на повтарящи се задачи или за по-сложни дейности, AI ще започне все повече да навлиза във всички области на бизнеса.

Също така според експертите през 2020 ще станем свидетели на хиперавтоматизация, което е пресечната точка на изкуствения интелект и машинното обучение с автоматизацията на бизнес процесите (Robotic Process Automation).

Хиперавтоматизацията ще помогне да се поддържат динамични и сложни бизнес процеси, включително обработка на заеми, на застрахователни искания и други.


Подобряване на клиентското изживяване



Все повече компаниите общуват със своите клиенти чрез дигитални услуги и именно затова в бъдеще ще става все по-важно да се намират нови начини за подобряване на ъпдейтите и за доставяне на нови продукти по-бързо от всякога.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху