Свързани новини

17.11.2019 07:21

Китайските презервативи са малки - оплака се здравният министър на Зимбабве

Видян 3026 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като здравният министър на Зимбабве се оплака, че контрацептивите, произведени в Китай са твърде малки за мъжете в африканската държава, китайски производител на презервативи заяви, че обмисля да започне производството на продуктите си в различни размери.


 


След като здравният министър на Зимбабве се оплака, че контрацептивите, произведени в Китай са твърде малки за мъжете в африканската държава, китайски производител на презервативи заяви, че обмисля да започне производството на продуктите си в различни размери, предава Scmp.com.


 


Министърът на здравеопазването Дейвид Париренятва коментира това по време на събитие за насърчаване на превенцията на ХИВ / СПИН, в столицата Хараре миналата седмица.


 


"В южноафриканския регион има най-голямо разпространение на ХИВ. Ние насърчаваме употребата на презервативи, за да предотвратим този проблем.“, казва Париренятва.


 


„Младежите сега имат точно определени презервативи, които харесват, но ние не ги произвеждаме. Внасяме презервативи от Китай, а някои мъже се оплакват, че са твърде малки за тях."


 


Париренятва добави, че зимбабвийските фирми трябва да се стремят да произвеждат презервативи, а не да разчитат на вноса им.


 


Джао Чуан, главният изпълнителен директор на производителя на презервативи Beijing Daxiang and His Friends Technology Co, заяви пред South China Morning Post, че фирмата планира да произвежда контрацептиви с различни размери.


 


„Що се отнася до различните изисквания на клиентите в Зимбабве нашата фирма има възможността и задължението да даде своя принос, така че започнахме да правим някои проучвания на потребителите в региона, за да подготвим бъдещи продукти с различни размери “, казва Джао в имейл.


 


Джао заяви, че клиентите по света имат различни изисквания, като китайските мъже предпочитат по-тънки презервативи, без да се притесняват от размера, докато клиентите в Северна Америка харесват по-различен тип контрацептиви.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв