Свързани новини

01.11.2019 12:30

Българин номиниран за PR Leader за целия свят

Видян 2661 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-голямата световна организация на ПР-агенции и национални асоциации International Communications Consultancy Organization (ICCO) публикува номинациите си за най-добри агенции и професионалисти в ПР-сферата за 2018 г. в ежегодните си ICCO Global Awards 2018. Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy, за втора поредна година е номиниран в престижната категория PR Leader of the Year. Той е единственият българин, достигал до финала на авторитетните награди и единственият комуникационен специалист получавал две поредни номинации.


В същия конкурс SiteMedia Consultancy е номинирана за Най-добра независима агенция на 2019 г. за EMEA регион (Европа, Близък Изток и Африка). Сред финалистите са кампании и проекти на световни агенции като FleishmanHillard, Hill+Knowlton, Weber Shandwick, Edelman, Ketchum и много други. Официалната церемония по награждаването ще се състои в Лондон на 3-и декември. Признанието идва само месец след като SiteMedia Consultancy бе определена повторно за едно от най-добрите работни места в ПР сферата за целия свят от PR News.


„Това отличие е пореден триумф на българската комуникационна общност. Няма да се уморя да повтарям, че пазарът ни е на световно ниво и по цял свят ни дават за пример. Не случайно толкова много български агенции и специалисти печелят международни награди. През 2005 г., когато Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) се присъедини към ICCO, ние всички почерпихме световен опит и се учихме. 14 години по-късно спокойно може да се каже, че ние преподаваме на света”, сподели Любомир Аламанов и допълни:



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец