Свързани новини

28.10.2019 15:00

Жените в Европа поемат собствеността върху семейните технологии и електроника

Видян 2186 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ново проучване на D-Link в Европа разкрива тенденциите в закупуването, притежаването и използването на потребителска електроника и устройства за съвременния умен дом.


Според изследването повече от половината жени (55%) в Европа споделят, че те поемат лидерството относно технологиите в семейството.


Проучването на D-Link, световен лидер в областта на умния дом и технологиите, установява още, че използването на гласово активирани смарт високоговорители у дома, като Amazon Alexa, Google Home и Apple HomePod, е подсилило доверието на милиони европейци в технологиите, предава Cross.bg.


67% от жените в стария континент са благодарни на своя гласово активиран високоговорител, че им е помогнал да повишат доверието си в технологиите, както и това на останалите членове на техните семейства.


Изследването на D-Link обхваща потребители от Обединеното кралство, Франция, Италия, Германия и Испания и разкрива, че днес повече от 480 милиона европейци (65%) притежават или планират да закупят в близко бъдеще високоговорител, който се активира чрез глас. От тях над 61 на сто са жените, които притежават или планират да закупят гласово активиран високоговорител в близко бъдеще.


Данните сочат също, че малко над половината от жените в Европа (55%) са хората в техните семейства, които биха закупили и най-много биха ползвали потребителски устройства. Жените в Италия са най-големите фенове на технологиите в своите домакинства, като повече от половината твърдят, че най-много купуват и използват технологични продукти. Следват жените в Германия и Испания (59%), Франция (54 на сто) и 37% от жените в Обединеното кралство.


Освен че изграждат доверие в технологиите, преобладаващите три четвърти от населението в Европа (72%) споделя, че техните смарт високоговорители с гласово активиране подпомагат ежедневието им по някакъв начин - включително 70% от жените на стария континент.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни