Свързани новини

22.10.2019 16:30

Технологиите, които ще променят живота ни

Видян 3643 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Dell Technologies Forum e един от най-мащабните форуми в сферата на бизнеса и технологиите, който се провежда в над 60 държави по целия свят.


За еднодневното събитие пристигат експерти от цяла Европа, които ще демонстрират последните тенденции, технологични трансформации и иновативни решения в дигиталния сектор, предава Banker.bg.


Участниците във форума ще имат възможност да присъстват на семинарна и  демонстрационна част и лично да се докоснат до всички изложени технологични продукти. Фокусът ще бъде поставен върху устройства за виртуална и добавена реалност, продукти, които използват изкуствен интелект, и роботизирани системи за обслужване. Присъстващите могат да се включат в дискусии със софтуерни и хардуерни експерти и да разберат кои водещи технологии ще променят обществото и икономиката в следващото десетилетие.


Според експертите на Dell EMC пет технологични тенденции ще повлияят на бъдещето на обществото, икономиката и пазара, а до 2030 година начинът, по който живеем и работим, ще претърпи сериозна технологична трансформация. Основните двигатели затова ще бъдат интернет на нещата, изкуствен интелект и машинно обучение, виртуална и добавена реалност, роботика и облачни услуги.


Днес над 50% от потребителите вече използват платформа, активирана с изкуствен интелект, каквито са например дигиталните помощници “Сири” или “Алекса”. Все по-често ставаме свидетели на бързото навлизане на чатботовете в комуникационните приложения на електронните магазини, финансовите институции и редица други. По данни на Dell, изкуственият интелект и интернет на нещата са едни от най-бързо навлизащите в ежедневието технологии. Решенията за интелигентния дом, чрез които хората могат отдалечено да следят и управляват дома си, да включват умни домакински уреди, осветлението, отоплението, както и да получават автоматично аларми при възникване на определени обстоятелства, започват вече да стават важна част от живота ни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци