Свързани новини

10.10.2019 14:17

Самсунг очаква 50 % спад на приходите си

Видян 1342 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Самсунг електроникс (Samsung Electronics) очаква оперативната му печалба за периода юли-септември да бъде с над 50 процента по-ниска на годишна основа на фона на по-вялото търсене на компютърни чипове, съобщиха Асошиейтед прес и СиЕнБиСи.


Южнокорейският технологичен гигант прогнозира оперативна печална на стойност 7.7 трилиона вона (6.4 милиарда долара) за третото тримесечие, което е спад с 56.2 процента спрямо същия период миналата година.


Най-големият производител на смартфони в Южна Корея посочи, че приходите за третото тримесечие вероятно ще са се увеличили с 5.3 на сто спрямо миналата година до 62 трилиона вона (52 милиарда долара).


Също като останалите производители на чипове, Самсунг изпитва затруднения в условията на ниско търсене и ниски цени на чипове памет в продължение на почти година заради корекции в наличните количества и излишък в предлагането.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак