Свързани новини

13.09.2019 12:15

Huawei с ключови награди от IFA 2019

Видян 1791 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Huawei спечели над 20 награди, получени по време на тазгодишното издание на изложението за потребителска електроника IFA 2019 в Берлин. Тези отличния и вниманието на технологичните медии се допълват и от обявените от Huawei иновации, свързани с потребителските изживявания във всички сценарии. Изданията Popular Mechanics, Android Central и Stuff са сред многото медии, които отличиха продуктите на Huawei на IFA 2019. По време на събитието Huawei представи новия процесор Kirin 990 и неговата 5G версия, безжичните слушалки с технология за ограничение на външен шум HUAWEI FreeBuds 3, новите модели на лайфстайл флагмана HUAWEI P30 Pro и високоскоростния Wi-Fi рутер Q2 Pro. Смарфонът Honor 20 Pro също завоюва 3 награди. Отличените продукти са част от философията на Huawei за технологичен дизайн, вдъхновен от хората, който помага на потребителите да използват своите високоефективни продукти с отлична свързаност.


EISA (European Imaging and Sound Association) посочи HUAWEI P30 Pro като Най-добър смарфон като част от наградите им за най-добри продукти за 2019-2020. Асоциацията нарече P30 Pro идеално устройство за потребителите, които ценят фотографията - качествата на снимане при ниска осветеност, утра широкоъгланите снимки, потретретния режим и телефото снимките.


Android Authority връчи на HUAWEI FreeBuds 3 наградата Най-добро от IFA. Безжичните слушалки се отличават със своя енергоспестяващ чипсет Kirin A1, Bluetooth 5.1 технология и утра ниска латентност на връзката. Android Authority е глобално издание с фокус върху мобилните технологии.


Android Central награди чипсета Kirin 990 с награда Най-добро от IFA 2019. Новият чип на Huawei се отличи със своята скорост на теглене от 2.3GB в секунда, 16 ядрен процесор, огромни технологични постижение в 5G технологията и AI. AndroidCental е портал за информация за мобилни устройства, експертни ревюта и технологични новини. Android Headlines отличи с награда за най-добър продукт HUAWEI FreeBuds 3, като редакторите на изданието посочиха, че новото носимо устройство е първото такова, което покрива пълните нужди на любителите на аудиото. Функцията за ограничение на външния звук, безжичното зареждане и висококачествения звук са само част от причините за награждаването на устройството. Android Headlines също награди Kirin 990 като част от своите награди за най-добри технологии на конгреса. Kirin 990 спечели наградата за най-добър продукт и на The Big Tech Question. Двете ключови причини за избора са енергийната ефективност на чипа и новите революционни 5G характеристики.


GadgetMatch също отличи Kirin 990 и FreeBuds 3. Първата в света 5G едночипова система Kirin 990 получи признание за своята скорост на теглене и сваляне, както и своята енергийна ефективност и процесорни ядра, а безжичните слушалки получиха признание за своята технология за изолация на звука. Безжичните слушалки Huawei FreeBuds 3 получиха награди Най-добро от IFA 2019 от още 8 издания, сред които са Gear Diary, GEEKSPIN, Popular Mechanics, SoundGuys, Stuff и TalkAndroid. Чипсетът Kirin 990 пък получи отличния за най-добър продукт от Gear Diary, Mightygadget и Ubergizmo.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а