Свързани новини

07.08.2019 10:30

Нов дизайн на Google Images

Видян 1503 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Google актуализираха интерфейса на услугата си за откриване на изображения в интернет. Идеята е да се улеснят потребителите в сравнението между различни снимки в Google Images. Актуализираният дизайн разделя екрана на две части, като вляво виждате резултатите от заявката ви, а в дясно може да отвoрите изображение и да продължите да сърфирате между другите снимки. Предвидена е допълнителна информация и списък със сходни визуални резултати.


Снимката, която изберете, ще продължи да стои в новия панел в дясната част. Потребителите могат едновременно с това да търсят и да променят заявката, както и лесно да сравняват други изображения с това, което вече са избрали. Компанията обещава с течение на времето да продължи да подобрява работата на тази нова функция в Google Images. Последният ъпдейт включва още няколко интересни подобрения, с които още по-лесно да използвате услугата.


Така например избора на снимка, която е тагната като продукт ще покаже още данни за бранда, цената, наличността и коментарите на потребителите за съответната стока. Google Images ще показва и информация за източника, който е публикувал снимката в интернет, съобщава Engadget. Всички тези промени ще ви позволят много по-бързо и лесно да вземете правилното решение, докато пазарувате онлайн. Новият дизайн вече е достъпен и в България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог