01/03

Свързани новини

16.06.2019 09:06

Bentley показа изцяло новия си луксозен седан

Видян 1733 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Bentley Motors показа Flying Spur за 2020 г., най-новия седан на британската луксозна марка, който съчетава лукса на лимузините и характеристиките на спортните суперколи. Изпълнителният директор на компанията Ейдриън Холмарк заяви, че това е „основата на развитието, което издига границите на технологията и изработката, за да осигури сегментиращи нива на производителност и изисканост“.

 Това е първият автомобил в историята на марката, който е оборудван със завиваща задна ос. При висока скорост задните колела завиват в посока на предните, за да подобрят стабилността, а при ниска се случва точно обатното, за да увеличи маневреността. Flying Spur е построен на модулната платформа MSB, която се използва за лифтбека Porsche Panamera и купето Bentley Continental GT. Благодарение на шасито разстоянието между двете оси е увеличено със 130 мм. Седанът е получил изцяло светодиодна оптика, хромирани въздуховоди на предните крила и 21-цолови джанти.


 В салона е поставен 12,3-инчов тъч-скрийн, който може да бъде заменен с класически аналогови прибори. Има още часовник Bentley с бронзов кант, безкабелно зарядно за смартфон, както и двойки USB-изхода.

Водачът разполага със система за контрол на мъртвите зони, функция за удържане на автомобила в лентата на движение, система за нощно виждане, камера за наблюдение на 360 градуса около автомобила и асистенти при паркиране.


 Под капака на седана е поставен модернизиран W12 двигател, чиято мощност е 635 к.с. и 900 Нм въртящ момент. С този мотор новият Flying Spur ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,8 секунди, а максималната му скорост е 333 км/ч. Моторът работи с 8-степенна преселективна роботизирана кутия ZF - същата като при купето Continental GT.

Flying Spur ще бъде на разположение за поръчка от тази есен, а доставките за клиентите ще започнат в началото на 2020 година.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Фенербахче

Фенербахче обмисля да напусне турското първенство

Ръководството на Фенербахче обяви, че ще ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Множество дребни неща, които трябва да се свършат

Множество дребни неща, които трябва да се свършат, ще