12.06.2019 09:55

Микробусът на VW се завръща и е електрически

Видян 1501 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Воден от търсенето, Volkswagen планира да продаде производствената версия на всепризнатата I.D. Buzz концепция за електрическо превозно средство през 2022 г. за Съединените щати, Европа и Китай.

"За мен,  I.D. Buzz е най-красивата и най-вълнуващата електрическа кола в света", заяви Хърбърт Дийс, председател на Управителния съвет на марката Volkswagen в Пебъл Бийч, Калифорния.

„Нашата цел е ясна: искаме да направим електрическия, напълно свързан автомобил, бестселър по света. Емблематичният автомобил на електрическата епоха трябва да бъде Volkswagen.”

Ай Ди Бъз (I.D. BUZZ) е разработен на електрическата MEB платформа на марката и представлява ново разбиране за мобилността на бъдещето. Семейството I.D. обединява ново поколение електрически и напълно дигитално свързани автомобили. Те ще бъдат достъпни за милиони хора по света, не само за хора, които имат милиони в банковите си сметки, обеща Дийс.

Той припомни, че плановете на концерна са до 2025 година да продава един милион електрически автомобили на година. Електрическият микробус има задвижване на четирите колела, благодарение на електрическите мотори на предния и задния мост. Общата мощност на автомобила е 374 конски сили, което осигурява ускорение до 100 км/ч за 5 секунди. Ай Ди Бъз има напълно автоматизиран режим на движение, като за него, бусчето, с дължина 4.94 метра, разчита на скенери, ултразвукови сензори, радари и камери. Информация от заобикалящия трафик пристига по интернет в реално време. Благодарение на междуосието от 3.3 метра салонът е комфортен и обширен, като има възможност предните седалки да се обърнат назад. Останалите кресла също могат да се въртят, да се местят напред и назад и да се сгъват, така че да се осигури максимален товарен обем.


 Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат