17.10.2018 15:00

Нова инвестиция в злато

Видян 2138 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Златото не е само красиви накити, а също и ценна стока за инвестиции и капиталовложения. По мнението на финансовите експерти, инвестирането в злато е безопасно вложение в иначе нестабилната икономическа среда. Инвестирането в злато е тънка и сложна материя, освен това обикновено изисква огромни суми пари. Има обаче и редица други способи, които изискват само вашето желание и активност. Днес в тази статия ще разгледаме най-добрия начин за печелене на пари чрез злато.
 
Традиционният начин на инвестиране е изкупуването на злато, следвайки неговата стойност и котировки на борсата. Но през последните години има нова уникална инвестиция, за която вече сте чували, наречена двоични опции. Тази форма става все по-популярна в целия свят и хората се интересуват от нея поради нейната леснина и възможност за висока печалба. Предимството на този подход е ниската капиталова инвестиция, възможността да спечелите голяма печалба и ниският риск. В традиционното инвестиране, човек трябва да притежава няколко десетки хиляди долари, за да започне да търгува на борсата. Но при тази нова форма можете да започнете свой собствен бизнес с малка сума. Първоначалният размер на капитала зависи от изискването на брокера, например Binatex изисква само 10 $.
Как да започнете?
На първо място, трябва да намерите платформа за търговия, където златото е изброено сред списъка на активите. Не е кой знае колко трудно да се намери брокер на пазара на злато, но не е лесно да се намери реномиран брокер. Той трябва да бъде сертифициран. След това обърнете внимание на печалбата, когато изберете злато като актив за търгуване. Binatex е една от платформите за търговия, която се ползва с много добро име сред търговците. Тази платформа е утвърдила репутацията си на пазара с много награди. Освен това, трябва да отбележим интересния факт, че когато инвестирате в злато на Binatex, можете да получите до 90% печалба. Инвестиционният процес не е труден: Просто трябва само да изберете между Call или Put, да укажете размера на инвестицията в дадения период и това е всичко.
Дотук всичко звучи лесно, но за ефективна инвестиция търговците трябва да обърнат внимание на следните моменти:
●     Използвайте наличните инструменти на платформата за търговия. За ефективна търговия и инвестиции трябва да научите повече за активите, терминологията и стратегиите. При търговския посредник се поддържа технически анализ, който да ви помогне да прогнозирате правилно. На Binatex имате достъп до статии и видеоклипове за образователни цели. Освен това ви съветваме да започнете с демо сметка, за да упражнявате и да усъвършенствате уменията си да търгувате, преди да направите истинската инвестиция.
●     Непрекъснато се осведомявайте за икономическите новини и информация. Цената на златото зависи от много фактори на пазара и нестабилността на икономиката. За да направите правилната прогноза, трябва да знаете какво се случва в света.


 



 



Интересувате ли се от новия вид инвестиция? Вече знаем, че златото е отличен актив за влагане на капитал. Искате да бъдете инвеститор, но не разполагате с достатъчно пари? Не се притеснявайте. Бъдете интелигентен инвеститор, като използвате нови инвестиционни инструменти като двоичните опции. С малко капитал и работещ компютър можете да спечелите много пари. Двоичните опции значително подобриха финансовия живот на много търговци на злато. Сега е ваш ред! Нека Binatex да стане ваш спътник по пътя кэм сбъдването на вашата мечта.









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.