Свързани новини

13.09.2018 12:19

Mercedes-Benz представи новия кросоувър GLE

Видян 1922 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Немската компания Mercedes-Benz представи новото поколение на кросоувъра GLE. Колата ще се продава от началото на 2019 г.


Новият GLE ще има много нововъведения. Той ще има усъвършенствано пневматично окачване Active Body Control, която съчетава предимствата на пневматиката и хидравликата. Автомобилът е оборудван и с Active Stop-and-Go Assist.


 Mercedes-Benz GLE е по-голям в сравнение с предшественика си. Сега дължината на междуосието на кросоувъра е 2995 мм (+80 мм). Благодарение на това свободното пространство за краката на задните пътници е значително увеличено. Коефициентът на аеродинамично съпротивление е 0,29 (0,32 за предишния GLE). Обемът на багажника е 825 литра, а със сгънати седалки този показател нараства до 2055 литра. GLE може да бъде купен с пет и седем седящи места.


Дизайнът на новия автомобил е претърпял значителни промени в сравнение с настоящия GLE. Той притежава нова оптика, големи джанти, модифицирани брони и променена радиаторна решетка. Новият Mercedes-Benz GLE е оборудван с широк гланцов инструментален панел с два дисплея под общо стъклено покритие.  Един от тях отговаря за уредите, а другият - за мултимедията и навигацията.


Оформлението на предния панел е претърпяло сериозни промени: това е друг блок , а разположението на климатроника, въздуховодите и дори бутоните на вратите за регулиране на седалките са променени. Освен това кросоувърът получава трилъчев волан със сензорни панели, подобно на S-класата.


Автомобилът е оборудван и с нова мултимедийна система Mercedes-Benz User Experience (MBUX). Изкуственият интелект знае как да се самообучава  и с течение на времето може да разбира дори сложни команди.


Що се отнася до двигателната гама, тя все още не е разкрита. Mercedes-Benz представи само версията GLE 450 4Matic, която получава трилитров бензинов шестцилиндров двигател, който генерира 367 к.с. и въртящ момент от 500 Нм. Той работи в комбинация с 48-волтова бордова мрежа и стартов генератор, който осигурява допълнителни 22 к.с. и 250 Нм.


Очаква се също така клиентите да получат два дизелови двигателя по избор от 286 и 340 к.с. Освен това новият модел ще получи спортна версия AMG.


Вижте видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

НОИ

Отпускат над 13 милиона лева за увеличение на заплатите в НОИ

Над 13 милиона лева ще бъдат отпуснати за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено