Свързани новини

13.09.2018 11:49

Apple представи три нови iPhone Xs

Видян 1492 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Apple обяви в сряда своя най-голям смартфон - 6.5-инчовия iPhone XS Max ($ 1,099). Това е и най-скъпият iPhone до момента. Макс има по-голям дисплей от обикновените телефони с размер Plus, но същото тяло. Apple показа и 5,8-инчов iPhone XS ($ 999) и отстрани пръстовия си скенер Touch ID в полза на Face ID на двете устройства. Новите 12-мегапикселови камери имат по-големи сензори и подобрен HDR режим. Новите смартфони имат по-дълъг живот на батерията, отколкото оригиналния iPhone X. iPhone XS ще има още 30 минути живот, а iPhone XS Max ще издържи до един час и половина.


Apple изненада с третия смартфон, iPhone XR от по-нисък клас ($ 749). 6.1-инчовият екран разполага с ярък LCD екран и се предлага в различни цветове, включително бял, черен, син, корал и червен. Липсва и бутон за дома и се активира чрез придвижване напред.


 Заедно с тях бяха презентирани и смартчасовници, които могат да правя електрокардиограми и да засичат падания.


От компанията показаха и своето четвърто поколение смартчасовници, в които има сериозни промени в дизайна и подобрения в представянето им като медицински и здравни устройства. Часовникът ще се продава в САЩ от 21 септември и ще бъде на цена от 399 долара. "Часовникът на Apple е интелигентен пазител на вашето здраве", заяви оперативният директор Джеф Уилямс. Смартчасовниците могат да засекат тежки падания, а сензори могат да ви направят дори кардиограма. "Това е първият ЕКГ продукт, който е предлаган директно на потребителите", заяви Уилямс. "Сега можете да си направите електрокардиограма навсякъде и само от китката", допълни той.


Детекторът за падания се очаква да подобри безопасността във фабрики и други индустриални предприятия, както и да помогне на възрастни и хора с увреждания. "Идентифициране на падането може да не ви звучи като проблем, но изисква доста сериозен анализ на данните", заяви Уилямс. Ако човек падне и след това не се движи, часовникът ще извика спешна помощ, добави още оперативният директор. "Мога да видя деца да купуват часовници за своите родители, баби и дядовци", каза още той. "Смятам, че 4 серия ще бъде най-добрата до сега", убеден е Уилямс.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни