17.04.2018 16:04

Литературен клуб Чети с нас представя: Предприемачът

Видян 1658 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пламен П. Попов и литературен клуб “Чети с нас” посрещат дамите, които искат да открият баланса между кариера и личен живот на предпремиерно представяне на първия наръчник по личностно развитие и предприемачество. 20-и април, петък, от 16.00 до 18.00 часа, зала Витоша, Хотел Маринела. „Предприемачът” е истински учебник, в който авторът разкрива философията на успеха и дава практически съвети и упражнения за събуждане на предприемаческия дух.


Гостите на представянето ще разговорят с Пламен П. Попов и ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема „Магията на баланса”, воден от вдъхновяващия гост-лектор Ася Иванова. Пламен и Ася ще споделят тайната на баланса между кариера и личен живот. Те ще ти помогнат да си отговориш на редица въпроси, като: колко често изпитваш вина, че не си достатъчно добра съпруга, майка, дъщеря? Мечтаеш ли за хармонична връзка? Липсва ли ти качествената комуникация с партньора? Копнееш ли за признание и успех в работата?  Бъди творец на своя живот! Стани предприемач и си подари два часа лично за теб, в които да усвоиш магията на хармонията, щастието и баланса в живота!


Пламен П. Попов е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика, чрез действия и примери от професионалния си живот. Има над 15 годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. Съосновател е на „Универститет за личностно развитие и предприемачество“ – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България. През 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“ /www.sabudi.bg/, в която си пратнира с редица министерства.


Попов специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на българите да станат предприемачи. А предприемач, според Пламен, е човек, който предприема действия, за да подобрява живота си и условията на живот в средата, в която живее. Ася Иванова е новият член от екипа на Пламен П. Попов и част от националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България”. Препятствията, пред които я изправя живота, я водят до решението да споделя опита си и да вдъхновява последователите си, реализирайки тренинги по личностно развитие за жени. Атанаска – Ася Иванова разкрива магията на баланса и отговаря на въпросите как животът с лекота е постижим, а привличането на чудеса, присъствието на любов, откриването на мечтаната работа и хармонична връзка и сбъдването на мечтите са възможни. В лекциите си Ася провокира и дава ценни напътствия за постигането на осъзнат и щастлив живот. Заемайки високи мениджърски позиции в „Казино технологии”, „Атама”, „Technogym”, тя има възможността да реализира изключителни успехи. Това й позволява да работи с международни корпорации, като Мтел, ПИБ, ДСК, Уникредит Булбанк, Нестле, ПФК Левски, ПФК Лудогорец, Ръководство Въздушно движение, София, Техномаркет.


Едновременно с това пътува по света, събира знания в елитни колежи и водещи университети. Днес, далеч от корпоративния свят, Ася е категорична, че щастието е въпрос на избор, а нейното призвание е да бъде обичана и обичаща съпруга, майка на две деца, лектор, писател, откривател на възможности и решения. Какво е ако си с вроден порок на сърцето, как да живееш, ако семейството се разпада, как да продължиш напред, ако те уволнят, как да балансираш между личен живот и кариера, на тези въпроси Ася отговаря в срещите със своите курсисти, споделяйки личния си опит.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Tesla

Tesla съкращава повече от 10% от работната сила

Tesla ще съкрати повече от 10% от служителите ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог