17.04.2018 13:04

Йоана Захариева с концерт пред 300 овце в Смени жената

Видян 1667 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Осми епизод на „Смени жената“, който ще се излъчи утре, 18 април, от 21 ч., ще противопостави живота в големия и забързан град на суровата, но идилична действителност на традиционното българско село. Социалният сблъсък на тези две крайности зрителите на bTV ще видят в лицето на бившата звезда и поп иконаЙоана Захариева, която ще размени живота и дома си с Десислава - щастливо омъжена жена от село, която от сутрин до вечер се труди в голямото си семейно стопанство с 300 овце.


Родената и израсла на жълтите павета в София Йоана Захариеваще остави любимия си софийски дом за една седмица, за да се пренесе в с. Дъбован в къщата на Десислава и Радослав – млади и заможни животновъди, които са изцяло отдадени на стопанството си. Изпълнителката на суперхита “Hypersonic”днес отдава апартаменти на чуждестранни туристи в София и сама отглежда двамата си сина Ясен и Йово. В новото си домакинство обаче вече бившата звезда Йоана ще трябва да върши тежка физическа работа и рамо до рамо с „новия“ си мъж ще храни и чисти на 200 овци, 100 агнета и 20 прасета.


Но бившата съпруга на композитора Ясен Козев няма да се уплаши от тежката дневна програма на Десислава и ще запретне бързо ръкави, за да покаже на цяло село как се справят градските самотни майки с всяко предизвикателство. По време на дългото хранене на добитъка, певицата ще успее да демонстрира артистичността си и ще изнесе мини концерт пред овцете. След няколко дни на село, къртовският труд ще накара Йокода се замисли дали усилията на Десислава си заслужават, когато са за сметкана изоставеното лично домакинство и оскъдното време, което младата майка прекарва с момчетаси, едното от които е едва на 8 месеца.


В центъра на София обаче момичето, което познава единствено селския живот, ще трябва да се справи със столичния трафик и туристическия бизнес - оглед на апартамент с американка. Десислава ще трябва преодолее езиковата бариера, което ще я накара да възкликне: „Едно е да говориш на овца, друго е да говориш на американка!”


Как ще се справи Йоана с балирането на люцерна и карането на трактор и как поп певицата ще промени живота на Десислава в позитивна посока, това и всички останали равносметки за живота в опустяващото българско село и индивидуалзма в модерните градове, зрителите ще разберат в сряда, 18 април от 21 ч. по bTV.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв