16.04.2018 15:04

Тв водещата Ива Кунчева събра звезди в Нирвана

Видян 3397 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С бляскаво кино парти с актьори от ранга на Никол Кидман, Джордж Клуни, Уил Смит и Джоди Фостър, изненада ценителите на красивото тв водещата от Канал 3 Ивелина Кунчева в галерия Нирвана. Интерактивната мултимедийна изложба "Спомени от звезден прах" събра звезди от кинофестивала в Кан в артпространството на Ники Младжов.


В трите зали на галерията десетина плазмени телевизори излъчваха моменти от червения килим, и заедно с 60 автографа от кинозвезди, снимки и прожекционен апарат, превърнал една от стените в кино екран, потопиха гостите в атмосферата на седмото изкуство. Красивата блондинка, която всяка година отразява кинофестивала в Кан с подкрепата на Ники Младжов, и се среща с най-известните представители на филмовата индустрия, които се борят за "Златната палма", блестеше в червена рокля. "Като че ли е излязла от филм на Фелини",  коментира проф. Любомир Стойков, който откри изложбата и сподели, че Ива е една от най-добрите му студентки, защитила блестящо магистратура на тема кинофестивала в Кан.


Председателят на съюза на артистите в България Христо Мутафчиев, актьорът Ники Сотиров с половинката си Анна Каридова - ексмодел и настояща бизнес дама, мис България Наталия Гуркова, известна със страстта си към любимите на кинозвездите диаманти, прочутата бижутерка Мирела Ненчова, собственичката на модна къща "Романтика" София Борисова бяха сред гостите на партито, което продължи повече от 4 часа. Шампанско, музика от кинохитове и приглушена светлина допълваха усещането за изискан коктейл, който пренесе присъстващите на Лазурния бряг. Ива Екимова, младата художничка Моника Тошева и колежката й Лили Сотирова, Меги Савова - организатор и собственик на марки на престижни конкурси, скулпторката Кунка Димитрова, актьори, певци, бизнесмени, писатели и светски красавици бяха възхитени от факта, че в галерията се влизаше по червен килим.


"Тази година са забранени селфитата на кинофестивала в Кан, чието 71-во издание стартира на 8 май. Церемонията по връчването на наградите ще е в неделя, а не в събота, както е било досега. Има още една новина - тази година за журналистите няма да се правят специални прожекции, те ще гледат филмите заедно с останалите гости на фестивала", сподели новини от кухнята на събитието на Френската Ривиера Ники Младжов. Сред гостите се открояваха с черни фракове и папионки операторите Христо Янков и Таси Асенов, които всяка година придружават Ива на пътешествията й до Кан.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

стрелец