10.04.2018 10:04

Джефри Ръш спря да се храни

Видян 1609 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Адвокатът на австралийския актьор Джефри Ръш твърди в писмено показание пред съда, че неговият клиент е спрял да се храни, не излиза от дома си и се събужда всяка сутрин с ужасяващо чувство на страх заради обвинения в неприлично поведение спрямо актриса.


Носителят на "Оскар" беше обвинен от излизащия в Сидни в. "Дейли телеграф", че последвал актриса в тоалетната по време на парти след театрално представление. Ръш заведе дело за клевета срещу австралийския вестник.


Въпросната актриса му партнирала в постановката "Крал Лир" на Театралната компания в Сидни през 2015 г. Ерин Джийн Норвил била в образа на Корделия, докато 66-годишният актьор изпълнявал главната роля. В документите се казва, че Ръш докосвал Норвил по начин, който я накарал да се почувства неудобно в 5 отделни случая през финалната седмица на постановката.


Адвокатът на Ръш заяви, че обвиненията са неясни, пишат от БТА. Вестникът обаче ще се опита да докаже, че актьорът имал толкова скандално поведение, че компанията решила повече да не работи с него.


Според съдебните документи Норвил била разстроена и казала на Ръш да престане след първото му докосване на сцената, което не било предвидено по сценарий, нито било нужно за представлението.


Актьорът е обвинен също, че я последвал в женската тоалетна в ресторант по време на честване с актьорския състав след финалното представление. Ръш останал пред тоалетната, докато актрисата не му казала да си отиде.


Адвокатът на Джефри Ръш Никълъс Пулън изтъква, че клиентът му е изпитал невероятен стрес след несправедливите по неговите думи обвинения. Той страдал от безсъние и чувство за тревожност, за което се налагало лечение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат