28.03.2018 15:03

Криско с бутиков концерт в БИАД

Видян 1341 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Звездата и гордостта на България Криско този петък гостува за първи път в лъскавия реномиран нощен клуб на Гурко 16.  “И защото за Biad Premium няма граници, защото клубът легенда чупи бариери - Криско ще вдигне всички на крака! #разклатиятаябазука #oet петък, 30ти март - Криско„  написаха от управата на нощната перла. Малко след полунощ Криско ще слезе от 15 метрова лъскава лимузина Хамър LimosBG, посрещнат с френско шампанско и ваучер от азиаткси спа центрове на Виктория Кесаровска, фотографи и медии.По време на участието си Кристиан Талев – Криско ще подари на един от гостите и своята първа книга  „Пътят нагоре“.Имало едно време момче със смъкнати гащи и наръфана шапка, което слушало 2Pac, Eminem и ЪпсурТ, карало скейт и ходело на купони. На 17 години Кристиан започнал с опитите си да прави инструментали и да пише текстове за песни. Тогава в България нямало много модели за подражание, а родителите и приятелите му си мислили, че хобито му с времето ще отмине. Момчето обаче знаело какво му е в главата, мечтаело да прави прави различни неща и било амбицирано да успее. Кристиан се превърна в Криско. Работи упорито и дисциплинирано, експериментирал. Имал върхове и падове. С известността си натрупал самочувствие на успял човек, но си спечелил и завист, и спекулации в медиите. Бил обграден от хора, които се опитвали да се възползват от известността му, но и от лоялни и добри приятели, с които обиколил света. Създал собствен лейбъл и решил да подаде ръка на младите артисти. Хитовите му парчета станали сред най-гледаните в YouTube, a публика от десетки хиляди човека започнала да скандира имената на песните му. Mинистърът на културата му изпратил поздравително писмо за рождения ден през пролетта на 2017 г., а няколко месеца по-късно Криско се разписал и като първия български поп артист, сключил договор със световния гигант Warner Music. В първата си книга “Пътят нагоре“  изпълнителят разказва за всички неща, които е премълчавал в интервютата и публичните си прояви, защото е смятал, че трябва да бъдат достояние не за абсолютно всички, а само за тези, които наистина се интересуват. В посвещението си към читателите Криско казва: „Тази книга е за тези от вас, които наистина ме харесват, за моите фенове. От страниците ѝ ще разберете повече за живота ми извън сцената. Ще научите неща, свързани с марката „Криско“, но ще ви запозная и с Кристиан Талев.“


„Пътят нагоре“ и издателски проект на „БГкнига“, реализиран в парньорство с Facing The Sun – българо-немска компания за професионално управление на дигитално съдържание, авторски права и мениджмънт на изпълнители. Сред най-известните имена на българската сцена, с които Facing The Sun работят, са Криско, ЪпсурТ, Тита, Лора Караджова, Сантра и Дивна.


Издателите на „Пътят нагоре“ споделят, че зад проекта им стои убедеността, че Криско може да повлияе на едно цяло поколение в положителна посока. По издаването на книгата работи екип от професионалисти, в това число и младият художник Марко Марков, който създава flip book анимация за живота на Криско.


На 30 март ще видим Криско на живо в Biad premium club.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…