Свързани новини

26.03.2018 09:43

Семейство Даръл срещу Гинки и Теменужки

Видян 1885 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


БНТ, която напоследък показва видими белези на слабоумие, излъчва прекрасен сериал по своя втори канал, докато по първи вървят пропаганди и „шоу” за идиоти. Поредицата е на ВВС и се нарича Семейство Даръл. БНТ 2 я предава от 20.10 в делнични вечери и повтаря половин час след полунощ.


За интелигентния зрител това е истинска награда на фона на разните Гинки и Теменужки в живота и на екраните ни. Даже е лек за душата. Сериалът елегантно смесва сюжети от книгите на прекрасния Джералд Даръл с много любов към литературата, към хората и км животните, към Корфу, към любовта сама по себе си във всичките й измерения.


Подарете си това удоволствие, изпълнено с британски хумор, ирония, доброта и хуманизъм в точни дози, особено ако не сте чели Даръл, което ние направихме преди 30 и повече години.


А програмният директор Куши моля да се позамисли – вместо да се излага в непривичната му и неприлична в негово изпълнение роля на водещ, дали пък не е по-добре да отдели повече време на длъжността си и да помисли какво пуска националната телевизия и по какви причини БНТ 1 под негово ръководство вече не е дори третата най-гледана телевизия в България? Отстъпи на излъчващата евтини сапунки Диема Фемили.


Телевизията, на която плащаме от джоба си реално над 80 милиона лева годишно, ще се върне в класацията, когато излъчва неща като Семейство Даръл в праймтайма си, вместо История.бг с нейните комплексирани водещи и гости, досадния Референдум или продъненото Шоу на Канала на Кушевите и наши приятели Тончо и Камен. Дружба – дружбой, служба – службой!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е