01/02
20.02.2018 16:42

Време е за малко деним от Хайди Клум

Видян 1583 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Световноизвестният модел Хайди Клум отново изненадва със серия от свежи деним предложения. Това е третата съвместна колекция между модела и Lidl, която този път е под надслов #LETSDENIM, и е както за дами, така и за малки момичета. Модната линия идва в България на 5 март във всички 87 Lidl магазини в страната. Тази пролет огромното разнообразие от тенденции се фокусира главно върху властващия деним. Сред актуалните предложения, които може да откриете в Lidl, са безспорни класики от света на модата.


Денимът не се завръща на модната сцена, той никога не си е тръгвал от нея и винаги може да бъде адаптиран към всеки стил. Именно постоянното му присъствие го превръща в пресечна точка на модата и всички с нетърпение очакват поредното му превъплъщение.


А Хайди Клум е създала един своеобразен наръчник за най-доброто и най-необходимото за сезон пролет/лято 2018. Акцентът е върху модерните и удобни форми и ярките цветове, които лесно могат да се комбинират. Различни видове дънки – от скини до boyfriend, раирани тениски, модерни цветни чорапи, стилни блузи и туники са част от предложенията за дамите и по-малките момичета. Можете да изберете от най-актуалните, привлекателни и свежи елементи от предложенията на Хайди. Колекцията й #LETSDENIM е вдъхновена от нейния втори дом – Лос Анджелис и духа на динамичния градски начин на живот.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп