08.01.2018 15:50

Големите малки лъжи с 4 статуетки Златен глобус

Видян 2975 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Минисериалът на HBO, който наскоро бе подновен за 2-и сезон, отнесе 4 награди на церемонията „Златен глобус“ в Бевърли Хилс преди броени часове, включително в категорията за „Най-добър минисериал или телевизионен филм“. Сред големите победители бе и поредица „Историята на прислужницата“, която се излъчва ексклузивно в България от HBO. Сериалът отнесе отличията в категориите "Най-добър драматичен сериал" и "Най-добра актриса в драматичен сериал" за изпълнението на Елизабет Мос. Всички епизоди на „Големите малки лъжи“ и „Историята на прислужницата“ могат да се гледат по всяко време онлайн на www.hbogo.bg.


Оригиналната продукция на HBO „Големите малки лъжи“ по бестселъра на Лиан Мориарт, даде сериозна заявка за награди от критиката и интереса на публиката още през миналата година. Голяма час от екипа се качи на сцената на 75-тите награди „Златен глобус“, за да приеме наградата за най-добър минисериал. Сериалът показва страната на ежедневието ни, която остава скрита зад вратите на дома, тази страна – за която не се говори – насилието и тормозът вкъщи, сподели Рийз Рийз Уидърспун, изразявайки надежда да има повече продукции, които да дават гласност темата и жертвите на домашно насилие да не живеят в тишина и срам и най-вече да разберат, че не са сами и трябва да се борят.


Лора Дърн посвети наградата си на колежките си, които нарече безстрашни лидери и свое семейство – Никол Кийман, Рийз Уидърспун, Зоуи Кравиц и Шайлийн Уудли. Ролята й в сериала е на майка на момиченце, което е тормозено в училище и мълчи – актрисата призова да възпитаваме децата си да говорят и да не се страхуват да споделят, когато някой се отнася недобре с тях. Тя изрази благодарността си към HBO, сценариста Дейвид Е. Кели („Али МакБийл“ и „Голиат“) и режисьора Жан-Марк Вале („Моята разходка в дивото“), че са направили възможно случването на проекта.


HBO продукции, отличени на “Златен глобус“ 2018:


•    Най-добър минисериал или телевизионен филм: "Големите малки лъжи"


•    Най-добра актриса в минисериал или телевизионен филм: Никол Кидман, "Големите малки лъжи"


•    Най-добър поддържащ актьор в сериал, минисериал или телевизионен филм:


Александър Скарсгард, "Големите малки лъжи"


•    Най-добра поддържаща актриса в сериал, минисериал или телевизионен филм:


Лора Дърн, "Големите малки лъжи"


    


Светът на HBO GO в България


Неограничен достъп до над 3 500 часа от любими филми и сериали в онлайн филмовото приложение HBO GO. Пренесете се в света на киното с най-новите холивудски хитове, HBO поредици, международни и фестивални заглавия, награждавана документалистика. На разположение е и изцяло обновена детска секция, с класически и модерни филми, дублирани на български език. Гледайте, когато искате, където и да сте, на лаптоп, смартфон, смарт телевизор или таблет, Samsung Smart TV и през Chromecast, а вече и на Apple TV и Playstation.


Любителите на качествените филми и сериали може да се регистрират директно на www.hbogo.bg и да гледат богатото съдържание безплатно за 1 месец. Предлагането на HBO GO директно до крайни клиенти е още един начин за ползване на онлайн стрийминг услугата, в допълнение към вече наличния – HBO GO включен в телевизионните и интернет пакети на нашите партньори - кабелни и телекомуникационни оператори.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а