04.01.2018 09:31

МонДьо празнува ЧНГ с Емануела

Видян 2353 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
На Нова година в култовия клуб легенда Biad premium club беше изпратена старата 2017 година и посрещнахме новата 2018 година.
 Събитието беше много бляскаво и изпълнено с много веселие, усмивки, положително настроение и очакване за по-добра и по-успешна нова година. За страхотния купон и високия градус на настроението се погрижи гост - изпълнителката, звездата Емануела. Тя посрещна новата 2018 година в бляскавата обстановка на Biad и внесе много класа, изисканост и направи купона повече от страхотен, но това не е изненада, тъй като темпераментната певица винаги създава невероятен празник всеки път, когато гостува в клуба легенда. Заедно с всички гости и приятели на клуба, новата година посрещна и един от големите приятели на Biad, известния светски журналист и водещ в Нова телевизия, Мон Д'ьо. И той със своята весела компания се забавлява и купонясва до зори. За още по-бляскаво и стилно посрещане на 2018 година се погрижи и новия собственик на клуба легенда Димитър Иванов. Като комплимент от негово име и от името на неговия невероятен екип беше поднесено изискано френско шампанско, с което посрещането на новата година стана още по специално и бляскаво. Купонът продължи до зори и всички гости и приятели на Biad premium vlub посрещнаха новата година в страхотна атмосфера и настроение благодарение на професионалистите работещи в клуба, които се погрижиха всичко да бъде перфектно и естествено присъствието на звезда като Емануела беше гаранция за незабравим купон.
Екипът на Biad premium club би искал да поздрави всички свои клиенти, приятели и гости с настъпването на новата 2018 година. Ще се присъединим към пожеланието на нашия приятел - известния светски журналист и водещ Мон Д'ьо, който във Фейсбук страницата си написа: "За новите грешки... новите хора, новите срещи, новите възможности. 2018-а ще ми даде нов път и нови мечти." ...



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци