Свързани новини

29.12.2017 09:57

Обявиха най-сексапилните жени на 2017 г.

Видян 2857 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Актрисата Гал Гадот и годеницата на британския принц Хари Меган Маркъл влязоха в списъка на най-сексапилните жени на 2017 г., публикуван от сайта Лайф.


Гал Гадот е служила в израелската армия, роди дете и се снима в един от най-сензационните филми на годината. Тя определено е "Жената-чудо".


Съпругата на футболиста от санктпетербургския клуб "Зенит" Александър Кержаков също влезе в класацията. Милана не само е вярна опора на мъжа си, но и добра "фея" за тежкоболни деца. Тя закупи оборудване за лечението на детска церебрална парализа, плати за реабилитацията на децата и организира два мащабни благотворителни бала. През годината Милана роди първото си дете и бързо възвърна добрата си форма.


Меган Маркъл се класира в списъка заради прекрасната си усмивка, бронзовата си кожа и гъвкавостта си, благодарение на всекидневните практики йога.


Руската актриса Юлия Пересилд привидно е скромна и срамежлива, но завъртя главата на мастития режисьор Алексей Учител, който изостави жена си и децата си заради нея. На русокосата муза на Учител приписват дори връзка с Роман Абрамович - Юлия винаги има място в ложата на олигарха в Болшой театър.


Представяте ли си колко е трудно да бъде заменена Моника Белучи? Шоколадовата мароканка Тина Кунаки обаче успя. Само бедрата й могат да отвлекат вниманието на възлюбения й, актьора Венсан Касел, от разкошните й къдрици.


Бледата и неуверена в себе си героиня на Софи Търнър от сериала "Игра на тронове" беше преобразена в последния сезон. Желана от всички мъже във Вестерос, тя се справи с враговете и стана господарка в замъка на своя род. В реалността животът на Софи е малко по-прозаичен - тя подготвя сватбата си с певеца Джо Джонас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

MotoGP

Собственикът на Формула 1 иска да придобие MotoGP

Собственикът на Формула 1 Либърти медия ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне