01.12.2017 12:22

Десислава Стоянова е Жена на годината в категория Телевизия

Видян 2196 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Водещата на едно от най-интересните и разнообразни предавания в българския телевизионен ефир „Преди обед” по bTV Десислава Стоянова стана Жена на годината в категория Телевизия. На бутикова церемония 12-ото издание на годишните награди на списание „GRAZIA” отличи 40 дами в 10 категории.


 „Благодаря на всички, които са гласували за мен. Приемам наградата като признание за работата ми в „Преди обед“ и много се радвам, че зрителите оценяват избора ни да гледаме на нещата от живота откъм светлата им страна. Страхотно е, че доброто настроение и позитивните истории, които споделяме в „Преди обед“, срещат такъв отклик“, каза Деси Стоянова след церемонията.


„Преди обед“ е абсолютният фаворит сред делничните сутршни развлекателни предавания, който се излъчва на живо по bTV всеки делничен ден от 9:30 ч. до обедните новини. По данни на GARB магазинното шоу е гледано от средно близо 45% от всички телевизионни зрители от началото на есенния телевизионен сезон, като бележи ръст от 17% спрямо същия период на 2016. Вече седми сезон тандемът Деси Стоянова и Александър Кадиев печели доверието на публиката с добро настроение и баланс между сериозното и смешното. Знакови за предаването са позитивното начало, последвано от коментар на актуалните теми.


Деси Стоянова започва журналистическата си кариера във в. „Сега“ през 1998 г., работи в международния, а след това във вътрешно-политическия отдел на вестника. През 2002 г. се присъединява към екипа на bTV Новините и през следващите 5 години се занимава предимно с политическа журналистика, отразявала е работата на няколко правителства, присъединяването на България към Европейския съюз, процеса срещу българските медици в Либия. Автор е на редица документални филми в bTV Репортерите. През есента на 2007 става заместник-главен редактор на списание AMICA. От февруари 2012 г. е водеща на „Преди обед” заедно с Александър Кадиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали